Deze hoogtepunten hebben wij gemist op reis…!

backpacken

Op boot 1 van het eiland naar het vaste land. Ik heb Geert serieus van deze foto moeten knippen vanwege de onderstaande omstandigheden…

Via Marcella’s blog kwam ik een heel leuk blogidee tegen van Travel Addict: eens niet schrijven over wat je allemaal gezien hebt, maar de 5 highlights delen die je op vakantie helemaal gemist hebt! Expres of per ongeluk. Ook wij hebben nogal wat prachtige hoogtepunten gemist op onze reizen… Doordat Geert heel ziek werd bijvoorbeeld. Maar ook zonder het door te hebben of omdat er een gigantische file stond. Dit is onze top 5 gemiste highlights!

Waarom ukelele leren spelen nu al één van mijn beste ideeën van 2017 is!

ukelele

Al sinds ik dé ukelele scène in How I met your mother zag, wil ik ukelele leren spelen. Ik maak al mijn hele leven muziek. Sinds mijn 4e speel ik viool en ik heb alle mogelijke diploma’s die er op de muziekschool te halen vielen, gehaald. Jarenlang wóónde ik op de muziekschool (ik was er 4 dagen in de week), maar toen ik 20 was, stopte ik met mijn lessen. Ik woonde al een tijdje in Arnhem en vond het niet meer te doen om telkens met de trein heen en weer te moeten voor een halfuurtje les. En eerlijk? De afgelopen 5 jaar heb ik amper meer muziek gemaakt. Op dat moment was ik er éven klaar mee, maar nu begon ik het weer te missen! Natuurlijk heb ik m’n viool (al kan ‘ie wel wat nieuwe snaren gebruiken), maar sinds die bewuste HIMYM-scène had ik mijn zinnen gezet op de ukelele. De vrolijke klanken, het mooie instrument en het feit dat je ‘m zó meeneemt in je tas (spelen op reis!) hadden een soort magische uitwerking op me. Ik wilde zó graag ukelele leren spelen! En toen kwam Uked voorbij…

MR & MRS KUIT #5 | De stand staat op -7KG!

afvallen

-7KG! Jongens, ik ben zo gemotiveerd! Het gaat misschien niet heel snel (iets meer dan 5 weken geleden stond de stand op -5KG), maar het voelt goed en het gaat lekker! Daarbij ben ik in jaren niet zo licht geweest, dus ik ben een blij meisje. Ik doe er dan ook wel echt m’n best voor natuurlijk, maar ik heb ook het idee dat ik nu lekker in een flow zit. Ik heb een lekker ritme gevonden in het sporten en doe m’n best met gezond eten. De ene keer is MyFitnessPal trotser op me dan de andere keer, maar dat maakt me niet uit, want ik wil ook het gevoel houden dat ik dit lang vol kan houden. En dat gevoel heb ik nu!

MR & MRS KUIT #4 | THE WEDDING PLANNING HAS BEGUN!

YES! Jongens! We zijn EINDELIJK begonnen met het plannen van onze bruiloft! Zoals jullie weten, zijn we trouwvideografen én hebben we een trouwwebshop, waardoor we eigenlijk het afgelopen halfjaar druk zijn geweest met een héleboel bruiloften, behalve met die van onszelf. We kregen regelmatig de vraag van vrienden: is er nou al een datum?! Jongens, wanneer gaan jullie nou trouwen?! Ze hadden gelijk, hoor. Het werd hoog tijd, want we zijn al een halfjaar verloofd! En nu kan ik dan eindelijk zeggen: THE WEDDING PLANNING HAS BEGUN! Oh yeah!

5 x zo maak je mooie reisfoto’s met je telefoon!

fotos-telefoon

Ik hoor het steeds vaker: ik neem alleen m’n telefoon mee op vakantie en laat m’n camera lekker thuis. Scheelt een hoop gezeul en mijn telefoon maakt super goede foto’s! Je hebt helemaal gelijk als je dat doet. Zelf kan ik het niet over m’n hart verkrijgen om m’n spiegelreflex thuis te laten als ik op reis ga, maar toegegeven: ik sjouw me altijd een ongeluk en ik schiet ook áltijd van elk hoogtepunt een foto met mijn telefoon. Dat doe ik omdat ik mijn reisfoto’s graag live op Instagram wil delen, maar ook voor het geval m’n camera gestolen wordt… Het is echt mijn nachtmerrie om zonder foto’s te komen te zitten! En toegegeven: nu ik steeds meer reisfoto’s maak met mijn telefoon, ben ik diep onder de indruk. Vandaag deel ik mijn 5 beste tips met je waardoor je de meest prachtige reisfoto’s maakt met je telefoon! Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon met een goede camera. En ja, alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt én bewerkt met mijn telefoon!