Vandaag bestaat Mariekevanwoesik.nl precies 7 jaar! 7 JAAR! Ik kan het me gewoon niet voorstellen. Al 7 jaar lang leg ik mijn leven vast op mijn blog. Niet altijd even frequent, maar toch. In die 7 jaar is er ontzettend veel gebeurd en ik vind het heel bijzonder dat ik over héél veel dingen blogjes terug kan lezen. In die 7 jaar vond ik de liefde van mijn leven, ontdekte ik mijn passie voor reizen, begonnen we ons bedrijf, ging ik studeren (én haalde ik mijn diploma), gingen we léven van ons bedrijf, namen we een konijn (nog steeds één van de beste beslissingen ooit), gingen we samenwonen, verhuizen en wéér verhuizen, begonnen we 3 webshops en ga zo maar door. Kortom: mijn blog en ik hebben een hoop beleefd samen. Tijd voor een frisse start (en layout) en nóg meer avonturen!

Altijd als ik een tijdje niet frequent geblogd heb, raak ik een beetje in een sleur. Dan wil ik wel schrijven, maar vind ik m’n blog layout niet meer leuk en mooi genoeg en komt het er niet van. Dan ben ik toe aan een frisse start, met een nieuwe layout en verse verhalen. Daarom is de layout van Mariekevanwoesik.nl ook best wel vaak veranderd. Sommige zullen waarschijnlijk zeggen: té vaak, maar hé, ik vind het leuk en het fijne van je eigen blog is: daar kun je mee doen wat je wilt en wanneer je dat wilt. Ideaal! En vond ik het 7-jarige bestaan van mijn blog een reden voor een nieuwe layout. Jeej!

Never not reading

De leukste onderwerpen om over te schrijven vind ik reizen (goh) en mijn bucket list, maar aan één van mijn grootste hobby’s wil ik ook wat meer ruimte geven op mijn blog: lezen! Ik ben gek op lezen en wat mij betreft is lezen onlosmakelijk verbonden met reizen. Ik lees normaal al veel, maar op reis nóg meer! In het vliegtuig, tijdens de saaie autoritjes zonder uitzicht en als we even uitrusten op onze hotelkamer. Daarom wil ik graag de nieuwste mustreads en mijn favoriete boeken met jullie delen. Er staan al een heleboel boekreviews online op mijn blog, maar mijn favoriete thrillers series, new adult series en mijn allerliefste lievelingsboeken deel ik ook graag met je via mijn online boekenplanken (die je nu al kunt bekijken).

Wat kun je verwachten?

Wat kun je de komende tijd verwachten? Nou, er liggen nog een heleboel mooie reisavonturen te wachten op de plank! Dus die ga ik zo snel mogelijk met jullie delen. Daarnaast staan er ook alweer een hoop mooie reizen op de planning (je kunt ze alvast zien in de trip planner hiernaast) en zijn er nog genoeg andere fijne plannen voor dit jaar. Zo gaat Amerika niet door (ons vliegtuig is gecanceld, boehoe!), maar dat schept wél weer een hoop tijd (en budget!) voor nieuwe plannen. Eén daarvan is het ontdekken van Oujda, Marokko, deze zomer. Yes, ik ga terug naar Marokko (en Geert gaat voor het eerst naar Marokko én voor het eerst naar Afrika)! ZIN IN!

Welke landen er nog meer de revue passeren voor dit jaar? Sri Lanka, de Dominicaanse Republiek en – natuurlijk – het Oostblok. Ik ben benieuwd wat het wordt (het zou immers ook zomaar weer iets héél anders kunnen worden). Tips zijn altijd welkom!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Share: