Over

Over mij

Hi! Ik ben Marieke, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend, Geert, in Zevenaar. Op Mariekevanwoesik.nl schrijf ik over mijn leven, bucket list en reizen. Ik neem jullie mee op al mijn avonturen! Soms gaat het over een bijzondere plek in een ver land en soms gaat het over de afwas of de poezen van de buren. Kortom: ik neem jullie mee in mijn leven. Inmiddels bestaat mijn blog al meer dan 6 jaar!

Samen met Geert heb ik een eigen bedrijf, WWW-producties (we maken o.a. trouwfilms en bedrijfsfilms) en een webshop in trouwdecoratie, What a Wonderful Wedding. Ook schrijf ik columns voor het tijdschrift JUF en zijn er inmiddels twee boeken van mij verschenen: ‘Tegen wil en dank’ (2012) en ‘Pak me dan’ (2013). Verder heb ik geschreven voor o.a. LINDA. en Fancy.

Mijn blog is ook onderdeel van WWW-producties. Ik verdien er geld mee door o.a. advertenties en het schrijven van advertorials. Ben je benieuwd hoe dat precies werkt? Lees dan even deze blog.

Over mijn blog

Het begon allemaal toen ik ziek op de bank lag en een aflevering van The Buried Life op tv zag. Vier jongens hadden een lijst gemaakt met 100 dingen die ze nog wilden doen voordat ze dood gingen. De gekste dingen stonden erop en in plaats van te roepen dat hun dromen toch nooit uit zouden komen, gingen ze ze gewoon verwezenlijken. Ze kochten een busje en gingen op pad. Dat wilde ik ook!

Iets later leerde ik dat zo’n lijst een bucket list heet en niet veel later was mijn lijst geboren. Ik had dan wel geen busje, maar ik had wel een blog! En waarom zou je wachten met het verwezenlijken van je dromen als het ook gewoon nú kan? Niet meteen gillen dat het niet lukt (tenzij je naar de maan wilt), ga het nou gewoon proberen! Dat is tenminste wat ik doe.

Mijn lijst is inmiddels wat langer geworden (en natuurlijk blijven er ook dingen bij komen) en met trots kan ik zeggen dat ik ook al heel wat dingen heb kunnen afstrepen! Op mijn blog vertel ik jullie over mijn uitgekomen dromen en schrijf ik over andere dingen waar ik blij en gelukkig van word. Zonder het zweverige ‘gedoe’ trouwens, want daar ben ik niet zo van.

What do you want to do before you die?