2014 in Travel

noorwegen

In december lijkt het wel alsof bloggers niets anders meer kunnen plaatsen dan overzichtjes van het afgelopen jaar. En… ik hoop niet dat jullie ze al zat zijn, want ik vind ze super leuk om te lezen en te schrijven! Vandaag mijn eerste lijstje: 2014 in Travel. Want wát een reisjaar was 2014! Ik ben maar liefst tien keer weg geweest!

brussel

brussel

Januari: Brussel

Het jaar begon natuurlijk al fantastisch: in Brussel! We vierden er oud&nieuw en besloten spontaan oud&nieuw voortaan altijd in het buitenland te vieren. Wisten wij veel dat we het jaar erna nét verhuisd zouden zijn en juist blij zouden zijn als we gewoon lekker thuis zouden kunnen blijven? Dit jaar vieren we het dus gewoon lekker in Zevenaar.

slovenië

slovenië

slovenië

April: Slovenië

In april gingen we eindelijk naar Slovenië, een land dat al erg lang op onze wishlist stond. En terecht, want het is er prachtig! We zagen er de mooiste watervallen ooit, stonden achter een waterval, gingen met auto en al op een cartrain, bezochten de mooiste grot ooit en zagen onwerkelijk groen water. Zeer geslaagde reis!

gent

gent

Mei: Gent

In mei besloot Milou me het fenomeen persreis uit te leggen. Ze benaderde het Belgische verkeersbureau en regelde een tripje naar Gent. Ik wist niet wat me overkwam en keek mijn ogen uit. Oh, en ik sliep voor het eerst (maar niet voor het laatst dit jaar) in een hostel.

driehuizen

driehuizen

Juni: Driehuizen

Samen met de schoonfamilie gingen we een paar dagen naar Driehuizen, het meest Nederlandse dorpje van Nederland. We bezochten er de Lonely Planet molen (prijkt voorop het Nederland-boekje), vonden onze eerste Geocache én ik mocht de koeien van boer Jeroen melken. Hoppa, 2 punten van de bucket list.

noorwegen

noorwegen

noorwegen

Juli: Noorwegen

Ik wist wederom niet wat me overkwam, toen ik gevraagd werd op persreis naar Noorwegen. Ik wist niet hoe snel ik JA moest mailen en in juli vertrok ik met een paar anderen op mijn eerste echte persreis naar Noorwegen. Wauw, wát een land! We maakten een gletsjerwandeling, bezochten de mooie stad Bergen, namen de boot door de prachtige fjorden bij Balestrand en gingen raften.

Juli: Amsterdam

In juli mochten Geert en ik een hotel uitproberen in Amsterdam (weer zo’n nieuw fenomeen…) en besloten we er meteen maar een weekend weg van te maken. Super leuk, want ik blijf Amsterdam prachtig mooi vinden!

montenegro

bosnie

kroatië

Augustus: Montenegro, Bosnië & Kroatië

In de zomer vertrokken we richting Kroatië. Op de bonnefooi, zoals altijd en dat was maar goed ook. Want ineens waren we in Montenegro en later in Bosnië (we zagen een leuk verkeersbord waar Bosnië op stond en besloten het stuur om te gooien). Geweldig, geweldig, geweldig. Met deze drie landen heb ik jullie al helemaal dood gegooid, dus voor de allerleukste tips verwijs ik jullie door naar mijn bestemmingen pagina.

den haag

Oktober: Den Haag

In oktober mochten Geert en ik wederom een hotel uittesten. Dit keer in Den Haag. Ook hier maakten we een gezellig weekendje van. Ook een leuke stad!

roemenië

roemenië

roemenië

Oktober: Roemenië

En dan: de reis der reizen! Ik ben nog lang niet klaar met vertellen over dit prachtige land en we zijn van plan er in de zomer weer naartoe te gaan. Roemenië, Roemenië, je hebt mijn hart gestolen.

December: Newcastle

En dan: ons laatste reisje van dit jaar. Newcastle! Wederom een persreis, maar gelukkig mocht Geert mee. De bezienswaardigheden moet ik nog delen, maar jullie hebben al mee kunnen genieten met onze reisfilm en plogs.

Benieuwd welke reizen ik vorig jaar maakte? Toen schreef ik ook een reisoverzicht!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

21 thoughts on “2014 in Travel

  1. Nog twee reisjes en je bent elke maand wel weggeweest! Maar je bent natuurlijk ook langer weggeweest! Het trekt me dankzij jouw blog steeds meer om het oostblok te gaan verkennen!

    1. WOW, ja! En het Oostblok moet je ECHT doen. Bijna niemand heeft het erover, maar het is er zo moooooi!

    1. Ik ook! We hebben nog niet heel veel plannen voor 2015, omdat ik last minute het leukste vind, maar we hebben natuurlijk wel al oneindig veel ideeën!

  2. Wat een mooie reizen heb je allemaal gemaakt! Die huisjes in Bergen zijn bijna identiek aan de in Trondheim, mooi hé? Die ijswandeling lijkt me een geweldige ervaring, dat zou ik ook nog wel zien zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.