2015 in reizen

reizen

Ik kon alleen maar dromen dat 2015 net zo’n mooi reisjaar zou worden als 2014, maar om eerlijk te zijn, heeft 2015 het zelfs overtroffen. En daarvoor moest 2015 van goede huizen komen. Vorig jaar blikte ik terug op mijn reisjaar en dat vond ik zo leuk dat ik het dit jaar weer doe! 2015 in reizen…

Februari: 3 dagen Warschau

2015 begon goed, want in februari maakten we een stedentrip naar het mooie Warschau. Niet onze eerste keer in Polen en zeker ook niet de laatste!

Maart: 3 dagen Porto

In maart gingen we voor het eerst met Stefan en Lisan weg, naar Porto! Ondanks het druilerige weer vonden we Porto erg leuk en was het samen reizen zeker voor herhaling vatbaar!

April: 2 dagen Brussel

In april mochten Geert en ik komen proefslapen in een hotel in Brussel. Dat bleek ineens super luxe te zijn, dus wij genoten volop van de roomservice en het zwembad. Super vet!

reizen

April: 11 dagen Servië

En in april gingen deze bofkonten nóg een keer weg, namelijk 11 dagen naar Servië. Nou ja, we waren maar 8 dagen in Servië zelf want de reis er naartoe was best lang. Servië bleek suuuuper mooi te zijn!

Mei: 4 dagen Terschelling

We waren nog geen week terug uit Servië en er stond een familieweekend op Terschelling in de agenda. Daar was ik nog nooit geweest en het bleek er heerlijk te zijn! Nu wil ik meer eilanden zien!

Juli/augustus: 11 dagen Roemenië

Wederom 8 dagen in Roemenië zelf, maar dit was toch wel de vetste vakantie van dit jaar, hoor! Paragliden, ziplinen, we hebben het allemaal gedaan!

reizen

Oktober: 4 dagen Riga

Er stond nog een stedentripje met vrienden op de planning, namelijk 4 dagen Riga met Sven & Inge! Riga was hartstikke mooi en het was wederom érg gezellig en voor herhaling vatbaar!

December: 3 dagen Boekarest

Geert verraste me voor mijn verjaardag met 3 dagen Boekarest, zelfs nog voordat ik jarig was. Suuuuuper leuk om weer even in Roemenië te zijn en te genieten van de mooie stad en het lekkere eten.

December: 2 dagen Milaan

We zagen een té goede last-minute deal voorbij komen en kochten spontaan voor €5 tickets naar Milaan. Een leuke afsluiter van het reisjaar 2015!

reizen

Allemachtig wat een reisjaar was dit! We zijn 43 dagen op reis geweest! Hoe gaat 2016 dit ooit overtreffen? Niet, denk ik, maar dat hoeft ook niet. Als het maar half zo vet wordt als 2015 ben ik een heel gelukkig meisje.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

13 thoughts on “2015 in reizen

  1. Super vet reisjaar! Ik vind het leuk dat jullie de onbekendere plekken bezoeken, want die blijken allemaal super leuk te zijn! 🙂

  2. Superleuk, al die kleine tripjes! Ik vind het altijd leuk om in korte tijd een stad te ontdekken. Terschelling staat ook hoog op mijn lijstje, al is het vanuit Limburg best een eind!

  3. Wat leuk zoveel reisjes! Lijkt me erg gezellig om samen op reis te gaan en leuk om zo nieuwe steden en culturen te ontdekken. Hopelijk mag je ook in 2016 lekker gaan reizen. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.