2017 in reizen

oradea

Ieder jaar roepen we dat ons reisjaar écht niet beter kon, maar ieder jaar overtreffen we onszelf. Was ik in 2016 al super enthousiast (toen gingen we o.a. naar Thailand, Laos, Cambodja, Amerika, Polen, Roemenië & Bulgarije), dit jaar ben ik nog enthousiaster! We zeiden dit jaar dat we een beetje rustig aan gingen doen, maar maakten uiteindelijk meer reisjes dan ooit. Maar liefst 13 keer gingen we weg! (En ja, daar gaat – naast natuurlijk ons bedrijf – al ons geld naartoe 😉 ) We worden gewoon super gelukkig van reizen en het is wat we het liefste doen. Jep, 2017 werd een fantastisch reisjaar! Ik neem je graag nog even mee!
mallorca

Januari: Mallorca

In januari gingen we 4 dagen naar Mallorca, een eiland waar ik al vier keer eerder geweest was, maar Geert nog nooit. Het werd een heerlijk tripje, want het zonnetje scheen en op het eiland was het super rustig. En met super rustig, bedoel ik SUPER rustig. Oftewel: uitgestorven. Genieten!

Lees hier de blogs die ik schreef over Mallorca

malta

Februari: Malta

In februari konden we allebei een nieuw land afstrepen: Malta! We verbleven vijf dagen op het heerlijke eiland en bezochten ook het kleinere eiland (wat ook onder Malta valt): Gozo. We waren net op tijd om hét hoogtepunt van Gozo te bezoeken: de Azure Window. Een paar weken later stortte hij namelijk in! Bizar, toch? Werd deze super toeristische foto toch nog een bijzondere foto!

Lees hier de blogs die ik (tot nu toe) over Malta & Gozo schreef

oostenrijk

Maart: Oostenrijk

In maart gingen we samen met mijn ouders, broertje en z’n toenmalige vriendin een weekje wintersporten in Oostenrijk. Dat was voor ons alweer een tijdje geleden, dus super leuk om weer eens te doen! Jammer genoeg was de sneeuw niet al te best meer (terwijl hij normaal rond die tijd juist top was daar), dus we konden niet de hele week skiën. Geeft niks, want we hadden een boel boeken en spelletjes mee 😉

Lees hier de blogs die ik over Oostenrijk schreef

disneyland-parijs

Mei: Disneyland Parijs

In mei gingen we een dag naar Disneyland Parijs en dat was echt FANTASTISCH! Het was – zoals je op de foto ziet – heerlijk weer en het was zooooo leuk om weer in Disney te zijn. En het was niet eens de laatste keer dit jaar dat we in Disney waren… #disneygek

Lees hier de veel te enthousiaste blog die ik over Disneyland Parijs schreef

Mei: Twente, Nederland

Ons jaarlijkse uitje met de schoonfamilie ging dit jaar naar Twente en dat was heerlijk. We sliepen in deze super leuke schaapskooi, keken (traditie!) het Eurovisie Songfestival, aten véél te veel, bezochten het schattigste stadje van Twente, Ootmarsum (aanrader!) en aaiden de koeien.

Lees hier de blog die ik over ons uitje naar Twente schreef

marokko

Juni: Oujda, Marokko

Dít was me toch ook een tripje. Heerlijk! Ik heb er nog helemaal niet veel over geschreven (te slecht!), maar we gingen in juni vier dagen naar Oujda in Marokko en hadden de tijd van ons leven. We zaten middenin een super druk hoogseizoen in bruiloftenland, dus het doel was: even vier dagen volledig ontspannen! Voor mij was het de tweede keer in Marokko (en zeker niet de laatste) en voor Geert de eerste. Het was súper warm én we zaten middenin de ramadan, wat een hele bijzondere ervaring werd. We besloten zelfs een dag mee te doen met de ramadan! Verder kochten we vooral de hele Medina (markt) leeg en hadden we de tijd van ons leven bij de super leuke host van ons hotel.

Lees hier de blogs die ik schreef over Marokko

europa-park

Juli: Europa-Park, Duitsland

Wij wilden al heel lang een keer naar Europa-Park, een super vet pretpark in Duitsland. In juni besloten we eindelijk te gaan! Het was super lekker weer, dus we hebben echt genoten (en ik vond het dit keer niet zo erg om vollédig nat te worden in waterattracties 😉 ). Zoals je op de foto ziet, hebben we echt heel veel lol gehad die dag! En we bleven voor het eerst slapen in Max, ons omgebouwde busje. Max was toen nog niet helemaal af, maar het was een goede test-nacht!

Lees hier de blog die ik over Europa-Park schreef

tsjechie

Augustus: Tsjechië

Het eerste avontuur met Max! Heeeeeerlijk! Max is onze bus, die we omgebouwd hebben tot camper. Normaal gesproken functioneert hij gewoon als bestelbus, maar we hebben er zelf een houten frame in gemaakt, waar een matras op kan, zodat ‘ie ook een camper kan zijn. Deze zomer tourden we met Max door Tsjechië en dat was echt heerlijk! Ik ben een echt winterkindje, maar als ik dit zo zie, krijg ik toch wel weer zin in de zomer, hoor! Verder heb ik nog bedroevend weinig over Tsjechië geschreven…

Lees hier de blogs die ik al wel over Tsjechië heb geschreven

enschede

September: Enschede, Nederland

In september werden we uitgenodigd om naar Enschede te komen om het foodfestival ‘Proef eet’ te bezoeken en dat was héérlijk. Letterlijk. Man, wat hebben we toen lekker gegeten! Wat mij betreft gaan we in 2018 weer! Gelukkig is het elk jaar, dus ik zou zeggen: lees de blog even, dan plan je zelf vast een tripje naar Enschede komend jaar 😉

Lees hier de blog die ik over Enschede schreef

Dublin

Oktober: Dublin

Aansluitend op onze reis naar Amerika, gingen we naar Dublin. We vlogen namelijk vanaf Dublin naar Boston. Eigenlijk zouden we twee dagen naar Dublin gaan, maar helaas werd onze vlucht gecanceld en dus hadden we maar één dag in de Ierse hoofdstad. Maar daar hebben we wel álles uitgehaald! En wat was het leuk!

Lees hier de blog die ik over Dublin schreef

amerika

Oktober: New York & Florida

Dé reis van 2017 was toch wel onze rondreis door de Oostkust van Amerika: via New York naar Florida en weer terug. We gingen gewoon naar NEW YORK! En werden – natuurlijk – compleet verliefd op de stad. EN we gingen naar Disney World en dat was toch wel een grote droom die uitkwam. Het was zoooo leuk! Ik heb nog niks geschreven over deze trip, omdat we de foto’s nog moeten uitzoeken, maar je snapt: goed voornemen voor het nieuwe jaar!

Lees hier de blogs die ik tot nu toe over Amerika schreef

oradea

December: Oradea, Roemenië

Oh yeah, he did it again. Geert verraste me compleet met een tripje naar Oradea (Roemenië) voor mijn verjaardag. Om twee uur ’s nachts ging de wekker en toen moest ik de koffers pakken. Precies in het weekend met suuuuper veel sneeuw, maar gelukkig vloog alles nog (toen…)! Het werd een geweldig tripje naar een stad, die helemaal in kerstsferen was. Heerlijk! We hebben genoten EN EN EN we hebben trouwringen gekocht!! En dat kan maar één ding betekenen: we moeten komend jaar weer terug, om onze ringen op te halen! Hè, wat vervelend nou…

Lees hier de blogs die ik tot nu toe over Roemenië schreef

gouda-bij-kaarslicht

December: Gouda, Nederland

Ons laatste tripje van 2017 stond helemaal in het teken van kerst. Je snapt dat ik het geweldig vond. We waren in Gouda uitgenodigd, voor het evenement ‘Gouda bij kaarslicht’. Dit evenement draait om het inluiden van de kerstperiode en dat was érg leuk.

Lees er alles over in de blog die ik over Gouda bij kaarslicht schreef

Ik weet dat ik in herhaling val, maar WAT EEN JAAR! Ongelooflijk. In 2018 gaan we (waarschijnlijk, haha!) écht wat rustiger doen qua reizen, vanwege tijdgebrek door ons bedrijf (helemaal niet erg natuurlijk) en omdat we gaan TROUWEN natuurlijk! Woehoe! Ik neem jullie graag weer mee op avontuur!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

6 thoughts on “2017 in reizen

  1. Wordt toch tijd voor een mobiel-konijnen-vakantie-huis-verblijf, want ondanks dat we allemaal graag op Nibbit passen, moet ze jullie steeds missen…..???
    Maar, geniet er lekker van , jullie werken er hard zat voor!

  2. Wat een mooi reisjaar hebben jullie er op zitten zeg, prachtige bestemmingen! Wij bezochten Malta in oktober en hebben helaas de azure window niet meer kunnen bewonderen, heel bizar hoe dat ineens is ingestort, zo zonde. Maar goed, we hebben genoeg andere mooie dingen gezien daar! Ik ben benieuwd waar jullie in 2018 allemaal naar toe gaan 🙂

    1. Ja, heeeel bizar! Ik wist wel dat hij niet meer zo stevig was, maar volgens mij had niemand gedacht dat hij zó snel zou instorten…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.