3 creatievelingen die een shout-out verdienen

Om mij heen zie ik heel veel lieve, creatieve mensen, die mooie dingen maken. Sommige verdienen af en toe een shout-out, omdat meer mensen moeten zien hoe mooi hun werk is. Daarom deel ik vandaag 3 creatievelingen, die het verdienen dat jullie ze allemaal kennen. Drie mensen bij wie ik altijd vol inspiratie vandaan kom, omdat ze zulke leuke dingen maken, enthousiast zijn en knap werk afleveren.

1. Kunstenares Krista

Krista is mijn schoonzusje en één van de leukste kunstenaars die ik ken (en ik ken er een héleboel omdat ik het hele jaar door kunstenaars film). Niet alleen omdat ze als persoon heel leuk is, maar ook omdat ze geweldig werk maakt. Kris maakt vooral monotypes (met drukinkt een afdruk maken van een tekening en vervolgens beschilderen), maar ook schilderijen en tekeningen.

Haar kunstwerken zijn vrolijk, gezellig en zonder poespas. Precies zoals ik ze hebben wil! Ook fijn: ze zijn helemaal niet duur! Super leuk dus als cadeautje. Misschien nog voor de feestdagen?

Kopen? Haar werk koop je in haar Etsy webshop of bij Galerie Zuid.

2. Grafisch vormgeefster Babette

Jaren geleden filmden we Babette voor het eerst en sindsdien maken we regelmatig gebruik van haar kwaliteiten. Zo heeft ze ons WWW-producties logo bedacht en heeft ze laatst nog onze nieuwe visitekaartjes gemaakt, waar wij héél blij mee zijn.

Het leuke van Babette vind ik dat ze ‘weet’ wat je mooi vindt, zonder dat je het zelf uit kan leggen. Ze vroeg ons een moodboard te maken en tadaaaa, daar was ineens ons logo. Precies wat we mooi vonden! Hoe ze dat doet? Het is mij een raadsel, maar ik ben er blij mee.

Meer over Babette vind je op haar site!

3. Blogger Lisan

Lisan is één van mijn beste vriendinnetjes en sinds heel kort ook blogger! Lisan is echt een bezige bij en doet naast haar werk ook nog een opleiding tot yogadocente én tot voedingsconsulente. Als ik bij Lisan ben, eindigen we negen van de tien keer in een yogahouding of al hoelahoepend in de gang… Haha! Oh, en omdat we allebei veel reizen hebben we altijd een gespreksonderwerp!

Op haar blog schrijft ze over yoga en deelt ze reisverhalen en recepten. En binnenkort start ze met het geven van yogalessen! Super leuk!

En ja, Lisan is diegene met wie ik toen naar klankschaalmeditatie ging. Maar dat is een verhaal op zich…

Lees Lisans blog op Lisanboon.nl.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

12 thoughts on “3 creatievelingen die een shout-out verdienen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.