5 FAVORIETEN | Ukelele, La La Land en de Vakantiebeurs!

vakantiebeurs

Jongens, ik héb me toch 5 allerliefste lievelingsfavorieten voor jullie! Die moét ik gewoon met jullie delen. Deze 5 dingen vind ik fantastisch en over fantastische dingen moeten blogs geschreven worden. Dus. Bij dezen.

telefoonhoesje

1. FAVO GADGET: Mijn nieuwe telefoon!

IK HEB EEN NIEUWE TELEFOON. En dat is onwijs fijn, want mijn oude was enórm traag, zat helemaal vol (waardoor ik geen apps meer kon installeren of ook maar iéts kon updaten) en hij liep de hele tijd vast. Kortom: het was tijd voor een nieuwe. Het werd de Samsung S6, want die had een retegoeie aanbieding, en ik ben er onwijs blij mee. Behalve dan dat de batterij net zo snel leeg is als bij mijn vorige telefoon, dus daar klopt iets niets. (Note to self: even over bellen.) 

Kiek m’n nieuwe telefoonhoesje eens mooi zijn, trouwens! Die kreeg ik van Ontwerpeencase.nl, een webshop waar je heel gemakkelijk gepersonaliseerde telefoonhoesjes kunt bestellen. Ik koos voor de portemonnee variant, maar ze hebben er nog veel meer! Ik ben er echt super blij over en tevreden mee! Op de voorkant zich ook een soort geribbeld plastic laagje, waardoor ik denk dat het hoesje het echt lang vol gaat houden zonder te beschadigen!

Mocht je ook nog op zoek zijn naar een tof telefoonhoesje: met de code ‘Mariekevanwoesik’ krijg je 20% korting bij Ontwerpeencase.nl!
De code is geldig tot 19 maart 2017.

ukelele

2. FAVO INSTRUMENT: UKELELEEEEEEEE

Oh jongens, hier ben ik zoooooo blij mee en enthousiast over! Ik heb een ukelele!!! Die wilde ik al eeuwen en nu heb ik echt de tofste samenwerking ever met Uked.nl. Ik ga er nog een hele blog over schrijven, met alle ins en outs en over waarom ukeleles fantastisch zijn en over waarom je er super snel op kan spelen (ja, ook als je compleet a-muzikaal bent) en en en… ik ben echt verliefd op dat ding! Ik speel er elke dag op en maak Geert helemaal gek, omdat hij steeds van me mee moet zingen (zingen en spelen tegelijkertijd gaat nog niet altijd even lekker, haha). Ik ga nog lekker door oefenen en vertel jullie snel meer!

3. FAVO FILM: La La Land!

Op Kerstavond gingen Geert en ik lekker samen naar de bioscoop, naar de film La La Land. Die leek me namelijk fantastisch en mèèèn, dat was ‘ie ook! Ik ben er nog steeds helemaal van in de ban! Stiekem wil ik ‘m nog een keer zien. Ik vond het echt de beste film van 2016 (en ik heb heel wat goede films gezien vorig jaar!) en iedereen moet ‘m zien. De eerste helft denk je: wat een romantisch gezever, hallo. En de tweede helft denk je: DIT IS FANTASTISCH. Oh ja, en musical liedjes en jaren ’40 jurkjes en en en RYAN GOSLING. Overtuigd?

4. FAVO LIEDJE: Someone in the Crowd

Of eigenlijk alle liedjes uit La La Land. Die luister ik héél veel, haha! Zo leuk!

vakantiebeurs

5. FAVO UITJE: De vakantiebeurs!

Geert en ik gingen naar de vakantiebeurs en dat was erg leuk! Voor wie het niet kent: praktisch alle landen van de wereld staan daar met een kraampje vertegenwoordigd (vast niet allemaal, maar wel echt heel veel) en daar kun je dan op ‘bezoek’. Wij kletsten met allemaal leuke landen en vroegen leuke tips! Ik vind de vakantiebeurs altijd super leuk en kom dan terug met nog meer inspiratie over landen waar ik ook nog heen wil. Want dat lijstje was nog niet lang genoeg…

Je snapt: deze 5 dingen moest ik echt even met jullie delen! Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd? 😀

♥ Mariek

** Deze blog bevat producten die ik heb gekregen **

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.