De 5 leukste cadeaus voor reisfanaten

De feestdagen komen er weer aan en zoals elk jaar heb ik daar SUPER veel zin in! We zijn al druk bezig met lootjes trekken (3x dit jaar!) en verlanglijstjes samenstellen! Dat laatste vind ik altijd erg lastig, máár als je even zoekt zijn er super veel leuke cadeautjes te vinden voor reisfanaten zoals ik! Dus vandaag deel ik mijn favoriete cadeau ideeën! Hoef je niet voor de duizendste keer ‘nieuwe sokken’ op je verlanglijstje te schrijven.

kraskaart

Kraskaart

Als echte reisfan moét je deze eigenlijk allang in huis hebben, maar mocht je ‘m nog niet hebben, vraag dan zo’n suuuuuper leuke kraskaart cadeau! Bij ons hangt er ook al tijden één aan de muur en na elke reis weet ik niet hoe snel ik dat ding van de muur moet trekken om te gaan krassen! Hoe groter het land, hoe leuker, want: meer te krassen! Tip: plak ‘m op een stevig karton, zodat hij lang mooi blijft en je ‘m makkelijk aan de muur kan hangen. (Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik dat heb gedaan: dat heb ik mijn schoonvader laten doen, die is lijstenmaker!) De kans is overigens groot dat je visite naar je kraskaart gaat staren, dus de gesprekken over de leukste reizen komen meteen los!

reisdagboek

Reisdagboek

Sinds een jaar ben ik weer fanatiek reisdagboeken aan het bijhouden tijdens onze tripjes! Ik vraag daarom graag een notitieboekje cadeau. Het liefst een simpele met een ringband, dat schrijft namelijk veel makkelijker én je kunt er dan dingen inplakken. Bonnetjes, foldertjes, stickers; een super leuke herinnering aan je reis! Ik kies er graag één met een simpele kartonnen voorkant, zodat ik ook op de cover dingen kan plakken en schrijven. Oh en als je toch bezig bent, vraag dan ook wat leuke washi tape cadeau om alles mee in te plakken!

Strandhanddoek

Als ik naar het strand of zwembad ga, neem ik altijd zo’n extra grote handdoek mee. Ik heb zelf een hele saaie witte, maar HOE TOF zijn deze? Deze giga handdoeken (150 cm doorsnede!) hebben de vorm van een donut, pizza of burger! Hoef je nooit meer te zoeken naar je eigen handdoek. En even serieus: hoe fantastisch moet het zijn om te chillen op een donut? Echt een origineel cadeau om te vragen of geven aan een reisfan!

paspoorthoesje

Paspoorthoesje

Ik vind onze paspoorthoesjes super leuk! Ik kreeg ze cadeau van mijn schoonzusje en zwager toen Geert me halsoverkop meenam op een verrassingsvakantie. Ze staan niet alleen super leuk, maar door het hoesje heb je ook een extra vakje in je paspoort om dingen achter te bewaren. Ik stop er altijd m’n vliegticket in én ik bewaar er onze pasfoto’s achter (die je soms nodig hebt voor een visum).

Kijk: een essentieel cadeau: een nieuwe e-reader!

E-reader

Afgelopen week vierden Geert en ik onze verjaardagen (voor familie tijdens een gezellige middag en met een grote groep vrienden tijdens ons jaarlijkse themafeestje, dit jaar de Halloween party!), want niet per se logisch is, want Geert is in augustus jarig en ik op tweede kerstdag. Maarrrr… ik vroeg dus aan iedereen geld en cadeaubonnen, omdat ik aan het sparen was voor een nieuwe e-reader!

Mijn huidige is vijf jaar oud en houdt het nog geen uur lang uit qua batterij (en dat is niet eens de enige reden waarom het een rotding is). Tijd voor een nieuwe! Want iemand die gek is op lezen én reizen kan echt niet zonder e-reader! Ik wil graag een nieuwe hebben voor onze Amerika reis (daar heb ik minstens 7 boeken voor nodig en die wegen véél te veel in een koffer), maar ik vind het ook heerlijk dat ik straks als het donker is tóch kan lezen in de auto, omdat ik het schermlampje aan kan zetten. Nog nog even kiezen welke het wordt…

Heb jij nog leuke cadeau ideeën voor reisfans?

♥ Mariek

Advertorial

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

3 thoughts on “De 5 leukste cadeaus voor reisfanaten

  1. Die handdoeken zijn echt geweldig! En een paspoorthoesje is inderdaad ontzettend fijn, valt ie toch wat minder op in het buitenland en je kunt er ook nog wat extra papieren/foto’s oid bewaren 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.