5 originele Moederdag cadeaus

Marieke, had jij niet een weekje blogpauze in verband met teveel ideeën en te weinig tijd? Eh, jawel, maar als me gevraagd wordt een blogje over Moederdag te schrijven, moet ik natuurlijk een uitzondering maken. Want moeders zijn – zoals we allemaal weten – super belangrijk en ik kan jullie natuurlijk niet met het zoveelste Dove-pakket aan laten komen zetten. (Al zou de mijne daar heel blij mee zijn.) Daarom vandaag: 5 originele Moederdag cadeaus! Graag gedaan.

1. Een schoonmaak

Ik denk dat als je je moeder érgens blij mee kan maken, het wel een schoonmaak is. Moeders hebben het namelijk altijd druk en kunnen daarom best wel eens een dagje vrij gebruiken. Ik weet zeker dat ze heel dankbaar zal zijn voor een paar uur wat helpende handen.

Natuurlijk kun je zelf de handen uit de mouwen steken, maar mocht je zelf ook niet zo’n trek hebben in poetsen (heel begrijpelijk), dan is Helpling een goed alternatief. Voor €13,90 per uur boek je gemakkelijk online een ervaren en verzekerde huishoudelijke hulp. Je voert het adres in, kiest de gewenste datum en tijd en betaalt meteen online. Een makkelijker Moederdag cadeau bestaat eigenlijk niet! En met de code ‘MOMRULES2015’ krijg je ook nog een uur cadeau.

2. Een uitje

Met een uitje kun je ook iedere moeder blij maken, zeker als je zelf mee gaat! Zo ging ik laatst met mijn moeder naar de musical Dreamgirls, maar goedkopere uitjes zijn natuurlijk net zo leuk! Verzorg een lekkere picknick in het bos, organiseer een fietstocht of ga naar een museum.

3. Een klusje

Is er niet een klusje waar ze het al tijden over heeft? Misschien wil ze de tuin anders inrichten of denkt ze al tijden over een andere kleur verf op de muren? Met een beetje hulp is dat in een dagje gepiept! Koop een pot verf voor Moederdag, zoek wat oude kluskleren bij elkaar en plan een dagje vrij. Ze gaat je dankbaar zijn!

4. Een lief kaartje of een brief

Vroeger stonden we super trots naast het bed een gedicht voor te lezen, waarvan we na 2 regels de tekst alweer kwijt raakten en kreeg mama een ketting gemaakt van afgeknipte rietjes. Toen was dat super schattig, maar waarom zouden we dat nu niet meer doen? Moederdag draait immers vooral om het idéé. Ik weet zeker dat je moeder nu nog steeds een lieve brief van jou kan waarderen.

Deze namen we voor onszelf mee! Het linker fluitje en het achterste beeld (Davolja Varos) komen uit Servië, het bakje komt uit Roemenië.

5. Een souvenir

Voor deze variant heb ik dit jaar gekozen! Dat kan ik veilig zeggen, want mijn moeder heeft het cadeautje al gehad. Omdat we naar Servië gingen, besloten we daar iets te kopen voor Moederdag. Dan heeft zo’n voorwerp gelijk wat meer verhaal. Mijn moeder was er erg blij mee!

Weet jij al wat je voor Moederdag gaat geven?

 

Advertorial
Lees mijn disclaimer

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

2 thoughts on “5 originele Moederdag cadeaus

  1. Leuk 🙂 mooi bakje uit Roemenië, zo iets heb ik daar ook gekocht!
    Ik geef mijn moeder een kaartje en een boekenbon :). Daar is ze altijd blij mee en ze is pas al jarig geweest.

  2. Ik kreeg inderdaad al n schattig huisje waar ik erg blij mee ben……..maar zelf hoef ik voor het eerst in mijn leven geen Moederdag cadeau meer te bedenken, en dat…….. beste mensen……… is heel erg vreemd. 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.