A picture an hour: Parijs dag 4!

Aan al het moois komt een einde en dus ook aan ons reisje naar Parijs. Dag vier was onze laatste dag, die we voor het grootste gedeelte doorbrachten in de auto. Toch vind ik dat ook niet erg. Ik vermaak me prima met tijdschriften! Kijk je mee naar onze laatste dag?

9.00 uur: Ontbijten in het hotel. Vandaag was het ontbijt het lekkerst. Maar misschien komt dat omdat we vandaag wat vroeger gingen eten.

10.00 uur: Iets wat we ook nog ‘even’ wilden doen: hardlopen in Parijs! Goed, echt hardlopen kon je het niet noemen met al die stoplichten en smalle paadjes, maar leuk was het wel!

Geert moest van mij langzaam lopen, anders kon ik geen foto maken! Met als gevolg dat het nu wel heel nep lijkt… Sorry, schat!

11.00 uur: Dag Parijs, dag hotel, ik ga je missen!

12.00 uur: Nog een heleboel kilometers te gaan…

13.00 uur: Waar willen we allemaal nog heen? We hebben nu toch tijd zat om dat te bespreken!

14.00 uur: Lunchen langs de weg. Lekker!

15.00 uur: Tijdschriften, tijdschriften en nog eens tijdschriften

16.00 uur: Artikelideeën verzamelen in m’n opschrijfboekje. Vier dagen niet geblogd en ik mis het nu al!

18.00 uur: We sluiten de vakantie af met een heerlijk etentje bij Juffrouw Tok! We eten allebei biefstuk met kruidenboter, ons lievelingseten! Ik krijg het etentje voor mijn verjaardag. De andere helft van het cadeau zijn de kaartjes voor Bert Visscher, maar dat duurt nog even!

Daarna brengen we de auto terug naar mijn schoonouders, kletsen we nog even en ’s avonds slapen we weer in ons eigen bed. Dat was het dan, Parijs. Jammer dat het zo snel voorbij was, maar ik heb er van genoten! Parijs is écht heel leuk en als je er nog nooit geweest bent, moet je er zeker snel naartoe! Ik zal nog een blog schrijven met tips voor een goedkoop weekend Parijs.

Waarschijnlijk kom ik niet snel meer terug in Parijs, want we gaan nu liever weer naar iets anders. Op naar de volgende stedentrip!

Zijn jullie al eens in Parijs geweest?

Follow my blog with Bloglovin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.