BBB MOTIVATIEPLAN | 7 uur slapen

Eat, sleep, drink, workout

Omdat ik vanaf deze week op maandag, dinsdag en woensdag stage heb en daarom geen tijd heb om ’s ochtends nog mijn weegmomentartikel te schrijven (ik weeg ook op maandag en ik moet al om 6 uur opstaan), heb ik het weegmomentartikel en het motivatieplanartikel omgewisseld. Voortaan op maandag dus de uitslag van mijn motivatieplan en op dinsdag het weegmoment!

Goed, deze week stond in het teken van slapen. Waarom slapen goed voor je is bij het afvallen, liet ik je in een artikel al zien en mijn plan was om deze week elke nacht minimaal 7 uur te slapen. Nou, dat is gelukt, hoor! We gingen deze week elke avond naar bed tussen 22.30 uur en 24.00 uur en ik stond op tussen 8.00 uur en 9.00 uur. Luxe, hè? Ik had deze week vrij en heb keihard gewerkt aan school en het bedrijf. Goed slapen vind ik fijn en belangrijk in drukke weken, anders houd ik het niet vol.

Vanaf deze week loop ik dus stage, wat betekent: op maandag, dinsdag en woensdag rond 6.00 uur op. Ai, dat zal weer wennen zijn. Als ik stage loop, zorg ik ervoor dat ik maximaal om 23.00 in bed lig, dus dan heb ik alsnog 7 uur slaap. Maar, geloof me, als de wekker zo vroeg rinkelt vervloek je ‘m toch wel, hoor!

Goed, wat is mijn doel voor deze week? Minimaal 2 liter water/thee drinken per dag. Ik drink alleen maar water en thee en ik denk dat ik elke dag makkelijk aan de 2 liter kom, maar ik wil het weleens testen door het te meten!

Doel van deze week: minimaal 2 liter water drinken per dag
Beloning van deze week: een bakje kruidnootjes, wat anders? Sinterklaas komt deze week aan in Nederland!

Wat is jullie doel deze week?

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

6 thoughts on “BBB MOTIVATIEPLAN | 7 uur slapen

  1. Goed dat jij je echt aan t doel houdt! Mijn doel is beter worden van de griep, maar merk dat dit doel weinig te beïnvloeden is 😉

  2. Mijn doel is om elke avond voor stage om 9uur in bed te liggen.. verschrikkelijk vroeg, aangezien m’n wekker om 5.20uur alweer gaat! Ik ga ook voor het doel 2L water/thee drinken per dag!!:D
    Success!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.