BBB MOTIVATIEPLAN | Deel 2

Diary1

Halloooooo lekkere salades!

Gisteren konden jullie al lezen over mijn niet zo’n beste week. De oplettende lezer heeft al gespot dat ik in ieder geval meer gesport heb dan de week ervoor. Ik heb alle trainingen van het BBB workout schema volbracht. Maar heb ik ook mijn doel behaald? Niet helemaal. Zucht.

Maandag: rustdag
Dinsdag: Cardioworkout en Abworkout
Woensdag: Full Body Beginner Workout
Donderdag: een half uur wandelen naar school
Vrijdag: rustdag
Zaterdag: rustdag
Zondag: Home Workout kracht en conditie

Mijn doel was: “Ik ga het BBB-trainingsschema volbrengen (incl. oefeningen van de fysio) en wielrennen wanneer ik daar zin in heb”. Als beloning zou ik dan een klein bakje kruidnoten mogen. Maaaaaar… als ik heel streng ben, heb ik dus wél het trainingsschema volbracht, maar niet de oefeningen van de fysio gedaan. Reden: ook dat zijn krachtoefeningen en ik was na elke BBB-training aardig kapot. Omdat je niet twee dagen achter elkaar krachttraining mag doen, moest ik het dus eigenlijk ná de gewone training doen. En dat kon ik even niet opbrengen. Tel erbij op dat ik vaak nogal haast heb (snel trainen en dan naar school!) en je hebt dit resultaat.

Een ander zou misschien zeggen: nou, een half bakje dan. Maar als je naar mijn eetdagboek van vorige week kijkt, zou je ook zeggen: better not. Goed: genoeg gekletst over dingen die niet gehaald zijn. Op naar deze week!

Doel van de week: lekkere, niet-saaie maaltijden voor mezelf klaarmaken.
Beloning van de week: een klein bakje kruidnoten (waar ik nu toch wel heel erg zin in heb)

Dus weg met de saaie boterhammen met kaas en hallo lekkere salades en heerlijke tussendoortjes! Je steekt er wat meer tijd in, maar het vult beter én het is veel lekkerder dan twee saaie boterhammen! Joh, afvallen wordt nog léuk…

Doe je mee? Wat is jouw doel en beloning?

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

8 thoughts on “BBB MOTIVATIEPLAN | Deel 2

  1. Ik eet bijna geen enkele middag meer brood omdat ik teveel koolhydraten binnen kreeg. Deze week maak ik weer lekkere wok maaltijden met veel verse groentes wat vlees en een lekker wok sausje.

  2. Mijn doel is heel klein; eindelijk een volledige week echt 100% bezig zijn met BB. Heb een eetdagboek gemaakt in excel en vul deze elke dag netjes in. Mijn beloning? Heb ik eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht. Ik denk dat de beloning vanzelf komt als het getal op de weegschaal omlaag is gegaan!

  3. Ik ben bezig met lekker gezond eten vooral regelmaaaaaatttt en begonnen in de sportschool. Beloning sauna na t sporten ahhhh genieten jho jammmm

  4. Die salade ziet er super uit! Inderdaad veel lekkerder dan saaie boterhammen. Ik moet mezelf aanleren om vaker zoiets voor mezelf te maken. Yum!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.