BBB MOTIVATIEPLAN | minimaal 0,5 kg afvallen

Diary11

Lekkere joker

Kijk, als er nou áánkomen had gestaan, had ik mijn doel keihard gehaald. Wat zeg ik? Ruimschoots! 0,6 kg aankomen is ruim. Toch? Maar weet je: ik heb geen zin in een zielig ‘Boehoe, ik heb het niet gehaald’-blogje. Ik moet mezelf gewoon een schop onder de kont geven en meer bewegen. Ja? JA! Oké.

Dus ik had bedacht dat ik deze blog wel even kon gebruiken om jullie te bedanken voor de lieve, leuke en grappige berichtjes die ik dagelijks krijg. Jullie weten niet half hoe blij ik daarvan word! Nee echt. Eén leuke comment en mijn dag is weer goed. Dat is nog véél leuker dan die stijgende bezoekersaantallen.

En nu is het mijn beurt om sorry te zeggen: sorry dat er zo onregelmatig blogs online komen de laatste week. Ik ga nu weer twee keer per dag schrijven, hoor! (Maar dank jullie wel dat jullie toch wel langskomen en mijn bezoekersaantallen nog altijd stijgen.)

Goed. Doel van de week.

Doel van de week: elke dag minimaal 7 uur slapen
Beloning van de week: uitgebreide manicure bij mezelf

Waarom slapen zo belangrijk voor je is tijdens het afvallen? Daar hoor je later meer over!

Stellen jullie eigenlijk nog doelen aan jezelf? Ik kreeg vorige week een heleboel ideeën door jullie dus mijn lijstje met doelen is weer aangevuld!

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

12 thoughts on “BBB MOTIVATIEPLAN | minimaal 0,5 kg afvallen

  1. Haha, die stomme pepernoten, hè? Kan ik nog goed vanaf blijven, maar alleen door er vooral NIET aan te denken en een andere kant op te kijken als Geert ze eet.

  1. Is dat zoveel, ja? Ik ga meestal om 23.00 uur naar bed en sta om 7.00 uur weer op. (Behalve als ik stage heb, dan sta ik vroeger op.)

 1. Meis, ik bewonder je discipline echt enorm, maar ik hoop ook dat je er niet in doorslaat… Dat is namelijk zó makkelijk als je er zo veel mee bezig bent. En ja, slaap is belangrijk, maar bijna niemand haalt 8 uur slaap (sorry, mijn slaaptherapie geneuzel weer…) en dat heb je ook niet nodig. Te weinig slaap is inderdaad slecht want dan wordt je lichaam slomer. Maar whoa, niet té streng zijn he. Ook een beetje genieten 🙂

  1. Lief van je! Je hebt gelijk: teveel slaap is niet goed en veel slapen is ook niet nodig. Maar ik wilde deze week even op tijd naar bed, omdat ik de afgelopen week zo druk ben geweest. Denk echter dat 8 uur misschien wel heel veel is, ja. Ik maak er 7/8 uur van! 🙂

 2. Ik merk aan mezelf dat ik het beste functioneer op 8 uur slaap. Met zes slaap ik te weinig, maar ben ik daardoor toch fit. Met zeven voel ik me alleen maar heel slecht. Maf hè? Gewoon gaan met wat goed voelt voor jouw lijf.

  1. Ben ik helemaal met je eens! Heb er toevallig NET een blog over geschreven, die nu online staat 🙂

 3. Ik vind het zo knap van je, die motivatie van jou! Gisteren vertelde iemand mij: ‘Goh, je bent wel aangekomen he?’ Toen drong het pas tot me door hoe zonde het is van mijn lichaam als ik als jong meisje dik word..

  Mijn doel is om ook af te vallen, maar zeker een gezonde leefstijl te behouden. Ik wil eigenlijk 10 kilo afvallen, maar dat is een te groot streven. Ik probeer elke dag sowieso te gaan lopen met de hond, of hardlopen.

  1. DAT ZEIDEN ZE NIEEEEEEEEEET. O my. Dat is niet tof van ze. Werkt wel goed als motivatie. Maar om eerlijk te zijn was mijn motivatie vandaag nul, hoor. Heb het gelukkig nog aardig in weten te houden.

 4. Ik herken mezelf zo in jou! Ik eet in principe vrij goed, maar heb soms echte uitschieters. Ook neem ik me altijd voor om meer te bewegen, maar druk druk druk he.. Ik wil het echt heeel graag, maar het lukt me gewoon nooit zo goed ofzo.. Maar ik ga nog meer mijn best doen, dankzij jou, you go girl!
  X
  Anouk

  1. Ooooooh ja. Druk zijn is echt killing voor het afvallen. Mijn motivatie is niet altijd hoog, hoor! Maar als het voor jou werkt: super! Dank je wel 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.