BEAUTY | Gouden trio (make-up remover) voor een perzikhuidje!

Ik weet het, afgelopen week deelde ik 20 redenen waarom ik nooit een beautyblogger zou kunnen worden. (Een artikel waarin overigens een record aantal reacties op kwamen!) Maar toch wil ik dit gouden trio (make-up remover) met jullie delen. Het zijn namelijk drie producten die ik al gebruik sinds ik überhaupt make-up gebruik (vanaf m’n twaalfde, of zo) en ik ben er nog steeds laaiend enthousiast over!

Nu heb ik eigenlijk nooit last van puistjes (gezegend, ik weet het), maar ik heb wel af en toe last van eczeem (door m’n astma). Dit trio is effectief maar toch heel subtiel, waardoor mijn huid goed gereinigd wordt, maar ik toch geen irritaties krijg. Perfect, dus. Ik zei het toch?

Oké, ik gebruik ze als volgt:

 1. Cleansing 2 phases van Kruidvat.
  Een aantal jaren geleden gebruikte ik hetzelfde product van Etos, maar daar is ‘ie uit het assortiment gehaald. Gelukkig vond ik ‘m even later bij Kruidvat, maar let op: hij is vaak uitverkocht! Zodra je hem ziet, moet je hem dus meteen inslaan! Geeft wel aan hoe fijn ‘ie is, natuurlijk.
  Dit product moet je eerst schudden (omdat ‘ie uit olie en een andere vloeistof bestaat), zodat de twee vloeistoffen mixen. Vervolgens doe ik wat van het spul op watjes en maak ik mijn oogmake-up schoon. Ik gebruik waterproof make-up, wat hij goed verwijdert!
  Prijs: €1,99
 2. Cucumber cleansing milk van Hema.
  Komkommermilk van Hema. Werkelijk waar hét beautyproduct wat ik het langste gebruik. Ik weet nog dat mijn moeder me uitlegde hoe ik mijn gezicht moest schoonmaken: eerst komkommermelk en dan lotion om de restjes weg te halen. Dat doe ik dus nog steeds! Thanks voor de goede tips, mam! Door jou heb ik nog steeds een perzikhuidje, haha!
  Dit doe ik dus op watjes en daar maak ik de rest van mijn gezicht mee schoon.
  Prijs: rond de €3 geloof ik
 3. Cleansing gezichtslotion van Kruidvat.
  Ook hiervoor gebruikte ik in den beginne een andere, namelijk de lotion van Hema. Maar laatst kocht ik ‘m bij Kruidvat, omdat ik daar toch naartoe moest, en deze bevalt net zo fijn, eigenlijk.
  Ook dit doe ik op watjes en haal ik over mijn gezicht, om de restjes weg te halen.
  Prijs: €1,89
 4. Vervolgens was ik mijn gezicht nog met water, omdat ik dat lekker fris vind.

En dat is mijn beauty-routine ’s avonds! Ik ben zo iemand die echt áltijd haar gezicht schoonmaakt (als ik make-up op heb, tenminste), omdat ik het gewoon niet fris vind om met make-up in bed te liggen. Ik zeg natuurlijk niet dat dit gouden trio wonderen verricht, maar ik heb er veel plezier van. Misschien jij ook!

Welke producten gebruik jij om je gezicht schoon te maken?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

16 thoughts on “BEAUTY | Gouden trio (make-up remover) voor een perzikhuidje!

  1. Ik kan niet zo goed tegen die melkachtige producten, maar dat is voor iedere huid verschillend, natuurlijk 🙂 Enne, love HEMA inderdaad 😉

 1. Ik heb echt exact hetzelfde ritueel (en ja, dus ook met dezelfde producten) als jij! Bizar! Op reis smokkel ik wel altijd en gebruik ik gewoon doekjes, maar thuis is dit trio heilig 😉

  1. NEE! Bizar! Ze werken goed, hè? 😉 Haha! Duikjes krijg ik helaas allergische reactie van 🙂 Dus ik sleep mijn trio altijd mee 😉

 2. Ik gebruik wat duurder spul, maar doe er ook erg lang mee.. Mario Badescu gebruik ik.
  Dit ook omdat mijn huid nogal apart is en die normale huismerken vaak irriteerden.

 3. Wat fijn dat ze mild zijn voor je huid en je eczeem. Ik heb daar zelf ook last van en ik blijf het een drama vinden om een geschikt product te vinden waardoor mijn huid daarna niet af lijkt te branden.. ik ga ze onthouden en kijken of ik er niet allergisch voor ben (probleem nummer twee).

  P.s. een beetje beauty bloggen gaat je goed af hoor 😉

 4. Ik poets mijn make-up er altijd af met een schuim van Louis Widmer -ja, echt, veel te duur I know- omdat ik een hele gevoelige huid heb etc. Maar, misschien moet ik dit maar eens gaan proberen, toch. Want Louis Widmer is geen beste vriendjes met mijn portemonnee, en je hebt me wel overtuigd met dit artikel! Liefs, Stella.

 5. Ik ben momenteel verschillende oog make-up removers van Kruidvat aan het testen maar de 2 phases is tot nu toe mijn favoriet. Ik gebruik dan een reinigingsmelk (momenteel gebruik ik eentje van Biotherm) en dan een micellaire lotion waarvan de merknaam me even ontsnapt (niet Bioderma).

 6. hele fijne producten, zelf gebruik ik ook alles van kruidvat de milk, toner, oogremover en nachtcreme alleen mn dagcreme is van dove maar deze vind ik niet zofijn dus als die op is gaan we snel weer terug naar kruidvat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.