BEAUTY REVIEW | Douchegel van Payot

Van Salon Bellissima kreeg ik laatst een douchegel opgestuurd van Payot. Ik had nog nooit van dat merk gehoord (maar ik ben dan ook geen beautyblogger), maar ik gebruik iedere dag douchegel (goh) dus ik wilde dat spul weleens testen. Zoals je hierboven op de foto ziet, kreeg ik ‘m opgestuurd in een leuke cadeauverpakking met scrubhandschoen en parfumtester. Ik word altijd erg blij van zulke extra aandacht! De ondernemer in mij denkt toch altijd: de klant is koning…

Maar goed, we gaan het natuurlijk niet over cadeauverpakkingen hebben. Douchegel, Marieke, dáár gaat het over. Goed, wat vond ik ervan? Mijn eerste indruk was goed. Luxe verpakking met mooie parelmoerglans. De Hollander in mij deed natuurlijk meteen de dop open om een klodder tegen haar neus aan te spuiten. Wat kan ik zeggen… ik vind geur nu eenmaal erg belangrijk!

De douchegel heeft een luxe, beetje ouwelijke geur. Als ik in de winkel zou staan, zou ik ‘m niet meenemen. Ik houd toch meer van frisse geuren onder de douche. Voor de foto spoot ik een klodder op mijn hand, die ik er daarna af waste. De geur bleef de hele ochtend hangen! Goede kwaliteit dus. Fijn! Ik denk dat als je hier ook een bodylotion en parfum van zou hebben én gebruiken, dat je de hele dag naar deze geur ruikt.

Onder de douche is ‘ie lekker zacht en je hele badkamer ruikt naar de geur van de gel. Lekker! Echt een luxeproduct en als je van de geur houdt, is ‘ie heerlijk. Voor €17,95 zou ik ‘m zelf echter overslaan, want dat vind ik echt teveel geld voor een douchegel. Ik ben wel heel enthousiast over de levering en verpakkingen van Salon Bellissima. Een cadeautje voor jezelf!

Benieuwd naar deze douchegel of andere producten? Meer informatie vind je in de webshop van Salon Bellissima!

Wit - kopie - kopie-001

Deze review bevat producten die een bedrijf naar mij heeft opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “BEAUTY REVIEW | Douchegel van Payot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.