BEAUTY TIP | Heerlijke parfum voor €1,69!

Jaren geleden kocht ik hem voor het eerst, op aanraden van vriendinnetje Laurine: Sexplosion van Indigo. En ondanks de bijzondere naam is het echt een héle goede tip, want de geur schijnt dus preciés zo te ruiken als Flowerbomb van Viktor en Rolf, alleen kost deze variant slechts… €1,69! Hij ruikt écht heel lekker! Drie keer raden waar je ‘m koopt: bij de Action!

Vandaag was ik bij de Action en mijn huidige parfumflesjes zijn allemaal bijna op. Tijd voor iets nieuws en ineens dacht ik weer aan Sexplosion. Met mijn vorige flesje heb ik aardig lang gedaan, maar hij was al wel een jaartje op. Dus nu ik toch bij de Action was, dacht ik: háááálen die hap! (Nee, kópen. Niet hálen, Marieke.)

Het is een eau de parfum, maar de geur blijft niet zo lang hangen als bij een A-merk. Maar ja, wat maakt mij dat uit: voor €1,69 spray ik wel een paar keer bij, hoor! Ik ben de moeilijkste niet. Hoe de geur ruikt? Ik ruik al een eeuwigheid aan mijn pols, maar ik ben er nog steeds niet over uit. Bloemig. Fris. Zomers. Gewoon lékker. En ik moet meteen denken aan mijn vakantie in Kos met mijn vriendinnen, waar Laurine me voor het eerst vertelde over Sexplosion. Thanks voor de tip, Lau!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

15 thoughts on “BEAUTY TIP | Heerlijke parfum voor €1,69!

  1. Ik heb die parfums wel zien staan bij de Action maar altijd getwijfeld of het toch niet meer een soort van wc verfrissinggeur zou zijn maar inderdaad voor 1,69 kun je het nog een keer uitproberen natuurlijk! Morgen maar even kijken!

  2. Ik heb nog heel wat parfum staan maar vind het altijd leuk om op de hoogte te blijven van wat er allemaal is… Probleem is alleen dat zodra je 1,69 hoort je echt heel erg hebberig wordt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.