Been there, done that! (deel 1)

scratch map

Deze tag is echt super leuk, vandaar ook dat ik hem invulde. De naam zegt het al: dingen waarover ik kan zeggen been there, done that. Hij komt overigens in twee delen online, want als ik eenmaal aan het schrijven ga… Anders werd ‘ie veel te lang!

1. Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

 1. Nederland
 2. België
 3. Luxemburg
 4. Duitsland
 5. Frankrijk
 6. Spanje (Mallorca)
 7. Portugal
 8. Italië
 9. Oostenrijk
 10. Polen
 11. Griekenland
 12. Tsjechië
 13. Slowakije
 14. Hongarije
 15. Slovenië
 16. Kroatië
 17. Bosnië
 18. Montenegro
 19. Servië
 20. Roemenië
 21. Letland
 22. Engeland
 23. Noorwegen
 24. Marokko
 25. Turkije
 26. Schotland

Volgens mij is dat het! Niet allemaal samen met Geert overigens. Op onze scratch-map houden we bij waar we samen zijn geweest!

2. Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Op dit moment Kazachstan! Er staat al een reis naar Azië (Thailand, Laos & Cambodja) gepland, dus die vind ik niet helemaal tellen. Dat stond eerder wel hoog op de lijst namelijk. Maar ik hoop dat we in 2016 ook naar Kazachstan kunnen gaan! Chili staat overigens ook hoog. En ik zou ook héél graag naar Lapland gaan, maar dat gaan we niet redden in 2016, denk ik, haha!

3. Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Ik denk een roadtrip. Ik vind het heerlijk om er met onze eigen auto op uit te trekken. De meeste landen van vraag 1 heb ik ook op die manier ontdekt. Binnenkort gaan we voor het eerst backpacken en ik ben héél benieuwd wat we daarvan gaan vinden!!

4. Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Roemenië is tot nu toe het enige land waarvan Geert en ik denken: ik hoop niet dat we nu voor het laatst in Roemenië zijn geweest! Maar er zijn ook een paar landen die ik al heb gezien, maar waar ik nog een keer met Geert naartoe zou willen: Schotland, Noorwegen en Marokko. En andersom zou ik nog wel met Geert naar Denemarken willen (daar is hij al geweest).

fjorden noorwegen

5. Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Ja! Naar Noorwegen, Servië, Gent & Brussel. Dat was SUPER COOL! Servië was het allerleukst, omdat ik samen met Geert mocht en we lekker lang gingen (niet alles werd gesponsord, hoor! Alleen het verblijf.) En Noorwegen was ook echt geweldig (dat was een groepspersreis). Heel bijzonder om mee te maken! Ik kan nog steeds niet geloven dat ik dat voor mijn blog mocht doen…

6. Met wie ga je meestal op reis?

Met Geert natuurlijk! Niet alleen mijn lief, maar ook mijn allerbeste reisgenoot. We houden van hetzelfde en weten goed wat we aan elkaar hebben op reis. Ook in lastige situaties.

riga

porto

7. Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Jeetje, wat een moeilijke vraag! Met zoveel mensen! Maar de vriendentripjes van dit jaar (met Sven&Inge naar Riga en met Stefan&Lisan naar Porto) zijn ZEKER voor herhaling vatbaar! We maken alweer plannen, hoor!

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden op deze vragen!
Deel 2 van de been there, done that tag komt overmorgen online!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

2 thoughts on “Been there, done that! (deel 1)

 1. Tjonge wat een rij landen al; ik ben twee keer zo oud maar heb net aan de helft van landen bezocht….schone taak voor de toekomst ?

  1. Door je reactie ging ik nog eens kijken en zag ik dat ik luxemburg vergeten was! Heb ik er snel bij gezet haha. En inderdaad: dat er maar mooie reizen mogen komen in de toekomst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.