Been there, done that! (deel 2)

terschelling

Dit is deel 2 van de Been there, done that tag. Deel 1 lees je hier.

8. Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Geert en Nibbit natuurlijk. Ik denk dat Nibbit dat fantastisch zou vinden, al dat zand! Moet het alleen niet te warm zijn.

9. Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Ja! Vroeger gingen we met mijn ouders altijd 1 of 2 keer in Nederland op vakantie (in de herfst- en meivakantie) en in de zomer verder weg. Heel fijn, want ik heb inmiddels al heel wat van Nederland gezien! Drenthe, Overijssel, Gelderland, Zeeland, de eilanden Texel en Terschelling…

Geert en ik gaan ook regelmatig een dagje weg in Nederland (Rondje Nederland noemen we dat!) of Duitsland. Ik zou overigens nog wel heel graag meer eilanden willen zien. Vooral Terschelling vond ik zó fijn! Daar wil ik meer van!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10. Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Eh… waarom staat deze vraag erbij? Dierentuin, denk ik. Al ben ik ook gek op keiharde achtbanen, maar daar krijg ik Geert niet altijd in mee.

11. Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Een zonvakantie. We hebben járen geskied (met mijn ouders), maar een zonvakantie vind ik toch echt veel leuker. Veel veelzijdiger! Maar dan doe ik niet aan liggen en bakken, hè? Ik wil een land ontdekken!

roemenië

12. Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?

Oh jee, zoveeeeel! Slapen in het houten huisje van oma in Roemenië. Na een zware wandeltocht met slangen een verlaten klooster ontdekken in Servië. Ziplinen langs de hoogste brug in Montenegro. Skydiven in Roemenië! Na nog een zware wandeltocht een ravijn ontdekken in Roemenië. Veel Roemenië, dus.

13. Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?

Het heftigste wat tot nu toe gebeurd is, is dat we in Slowakije gered moesten worden door het Mountain Rescue Team. Maar achteraf is dat juist een heel leuke herinnering, haha! Eigenlijk was het al een leuke herinnering op het moment dat we zeker wisten dat ze ons kwamen halen. Toen viel de druk van ons af en moesten we al heel hard lachen. Wat een verhaal was dat, zeg!

Maar geloof me, toen we al uren door het dichte bos en dal liepen, de berg niet meer opkwamen, niemand tegenkwamen, we geen bereik hadden en de politie uiteindelijk doodleuk de telefoon ophing, stond het huilen me nader dan het lachen! Het kan zelfs zijn dat ik heel even een paar traantjes heb gelaten, haha.

bucket list

14. Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Er staat maar één vakantie vast, die naar Thailand, Laos & Cambodja. Wij vinden het leuker om het hele jaar plannen te maken en vrij last minute te beslissen waar we naartoe gaan. Daarnaast gaan we graag op de bonnefooi (als we met de auto gaan), dus dan kan het nog ieder moment wijzigen, haha. Zoals toen we in de zomer eigenlijk naar Bulgarije zouden gaan, maar we toch maar naar Roemenië gingen, omdat we het te druk hadden met trouwfilms en Bulgarije te ver weg was.

Maar ik hoop dat we in ieder geval nog naar Kazachstan gaan! En verder wordt het een grote verrassing!

15. Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Poeh! Gevaarlijke gebieden. Wij zijn echt watjes en slaan elk gevaarlijk gebied over. Zodra het advies ook maar enigszins verkeerd is, slaan we hem over. Al zou ik wel heel graag naar Oekraïne willen. Voorlopig nog maar even niet, maar dat schijnt dus héél mooi te zijn! En verder worden we juist aangetrokken door landen waar niemand anders naartoe gaat, haha!

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden op deze vragen!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

8 thoughts on “Been there, done that! (deel 2)

  1. Mini breaks in Nederland kunnen ook heerlijk zijn. Over ander halve week gaan we even een paar dagen naar Drente, niet te ver en er toch even lekker tussen uit. Al zou het me heerlijk lijken om meerdere verre reizen op de kalender te hebben staan.

    1. Oh ja, mini-NL-breaks zijn heerlijk! Hier staan er ook een paar dagen Drenthe op de planning 😀

  2. Even reminder, tot je 11 de gingen we ook zomers in Nederland op vakantie, pas daarna zijn we gaan vliegen. En in Noord Brabant ( orgel – en klokken museum; heb je nog ergens een certificaat als orgeldraaister van liggen ) en Limburg ( waar oma zichzelf lanceerde doordat ze door een greppel omhoog wilde fietsen en waar uiteindelijk bleek dat haar voorwiel los in de vork zat ? ) zijn we ook geweest ! Eigenlijk heb je de halve wereld al gezien geloof ik, tof!

  3. Hahaha ik zie Nibbit al over het strand rondhuppelen! Ik kan me voorstellen dat dat bergavontuur in Slowakije op het moment zelf niet heel tof was ;p Ik heb een soortgelijke ervaring op Sardinië gehad. Veel te enthousiast met een veel te lange route begonnen, uiteindelijk namen we een ‘shortcut’, verzwikte ik mijn enkel en werden we bijna vertrapt door wilde paarden… :p Leuke tag inderdaad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.