Ben je klaar voor Mariekevanwoesik.nl 2.0?

Ben je klaar voor Mariekevanwoesik.nl 2.0? Mijn nieuwe onderschrift is Join my adventures! Want ik wil jullie meenemen op al mijn avonturen. Soms spelen die zich af in een ver, bijzonder land en soms gebeuren ze gewoon thuis. Soms gaat het over een bijzondere plek of bijzondere mensen en soms gaat het over de afwas of de poezen van de buren. (Ze hebben er drie en ze chillen de halve dag in onze tuin. Vooral Piet.) Kortom: ik neem jullie mee in mijn leven!

Maar dat deed je toch al? Klopt, maar toch wordt het anders. Ik vond mijn blog namelijk al een hele tijd niet meer zo leuk. Dat komt – denk ik – omdat ik dezelfde blogs schreef als een heleboel andere blogs dat deden. En dat is hartstikke saai. (Zeker als je inspiratieloos bent en maar weer een tag invult.)

Daarom is dit mijn nieuwe plan:

 • Ik ga nóg persoonlijker schrijven. Wat heb ik meegemaakt (op reis en thuis)? Wat vond ik van dat ene hotel of juist het logeren bij de locals?
 • Foto’s en film krijgen een grotere rol (ter ondersteuning van de tekst). Onze nieuwste reisfilm (over Servië) is bijvoorbeeld héél anders dan onze vorige! Ik vond het súper leuk om hem te maken!
 • De blogs worden iets korter, want iedereen heeft het veel te druk om lappen tekst te lezen. Ik merk zelf ook dat ik heel snel door teksten scroll. Het kan zijn dat er daarom meer blogs per dag online komen (max. 2), maar het kan ook zijn van niet. Kwaliteit voor kwantiteit!
 • Columns! Waarom ben ik weer gestopt met het delen van mijn columns? (Niet met mijn column voor Juf natuurlijk, die komt elke maand online.) Ik wil mijn reisverhalen soms ook op een column-achtige manier gaan schrijven.
 • Ik ga een paar maanden lang mijn statistieken niet checken, want ik wil alleen schrijven wat ík leuk vind en niet beïnvloed worden door cijfers. (Ik kijk alleen [of laat Geert kijken!] als mijn mediabureau of een bedrijf om een update vraagt. Pinky promise!)

Klaar voor mijn avonturen? Want ik zit vól verhalen!

Er zitten vast nog wat schoonheidsfoutjes in de nieuwe layout. Als je iets tegenkomt, hoor ik het graag, dan ga ik ermee aan de slag.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

26 thoughts on “Ben je klaar voor Mariekevanwoesik.nl 2.0?

 1. Leuk! Ik ben benieuwd naar je ‘nieuwe stijl’. Een klein dingetje wat me opvalt aan je lay-out: bij de comments hierboven staat bij de twee recentste “Your comment is awaiting moderation” gevolgd door de comment zelf. Dus bij die moderation klopt er iets nog niet helemaal denk ik? 🙂

  1. Hmm bijzonder. Ik heb moderation namelijk niet aanstaan, maar ik moest ze wel goedkeuren. Ik zal het eens in de gaten houden! 🙂 Thanks!

 2. Op mijn telefoon vind ik het niet erg prettig lezen (denk omdat ik m dan op zn kant heb) maar op de pc vind ik je site erg mooi! Stukje cleaner maar wel nog jouw stijl 🙂

 3. Het ziet er heel mooi uit! Vooral de kleur rood vind ik erg goed gekozen. Hele pakkende kleur! Voor de rest kijk ik ook erg uit naar de persoonlijke posts, die lees ik altijd zelf erg graag.

 4. Ik vind het er allemaal heel mooi uitzien! Je nieuwe plannen spreken mij ook wel aan, precies de dingen die ik altijd al het fijnste vond om te lezen :)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.