BIGGEST BADDEST BUCKET LIST: Deze broers reizen de wereld over!

Deze twee broers hebben echt iets super vets voor elkaar gekregen. Zij wonnen de Biggest Baddest Bucket List van Mydestination.com en reizen een halfjaar lang de wereld over (en vloggen daar dan weer wekelijks over). Hun bestemmingen liggen over de hele wereld en zie je op Mydestination.com. Zie je? Super vet toch? 

Het lijkt me echt geweldig om ook zo’n reis te maken. Een halfjaar (of jaar!) vrij nemen en over de hele wereld gaan reizen. Overal de mooiste dingen bekijken en dan door naar de volgende bestemming. En ondertussen bloggen en vloggen natuurlijk. Wauw. Dat lijkt me echt geweldig! En ja, dromen zijn er om uit te laten komen dus bij dezen laat ik jullie weten dat ik volgende week weg ga!

Eh… nee. Grapje. Eerst afstuderen. En geld verdienen. Want zo’n wereldreis kost me een paar centen, hoor. Dat betaal je niet van een fooitje. Maar ohlala, het is ook heerlijk om erover te dagdromen, toch? Terwijl je de filmpjes bekijkt van de broers dromen dat je zelf op dat strand ligt en de golven hoort, avonturen beleefd en naar de sterrenhemel staart.

Hm… reizen. Is het al bijna vakantie? Tot dan toe geniet ik nog even van het YouTube-kanaal van de Marko en Alex. Doen jullie met me mee?

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.