BIRTHDAY PRESENTS | Ik ben zó verwend.

IMG_0062

Op tweede kerstdag was ik jarig en ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben Verwend met een hoofdletter. Omdat we maar een klein huisje hebben, kwamen er 11 familieleden op bezoek en allemaal brachten ze zulke leuke dingen mee! Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal gehad heb.

Eerste kerstdag kreeg ik mijn eerste cadeau al, omdat de aanbieding verliep en Geert zeker wilde weten dat ik het leuk vond. Toen ik mijn computer aanzette, stond er een QR-code op mijn bureaublad. Ik scande ‘m en zag een heel lief filmpje waarin Geert verklapte dat hij een bon in de boekenkast had verstopt. Daar stond het bovenstaande op. Hoe geweldig is dat?! NATUURLIJK vind ik dat leuk! In 2014 ga ik dus zelf vliegen in een klein motervliegtuigje!

De mistletoe die je erboven ziet, kreeg ik van mijn zwager en schoonzusje. Ook om een Bucket List-item af te strepen! BAM.

IMG_0059

Een geurbrander en waxtarts van Scentchips, een chocoladefondue, geurkaarsen, nagellak, sterretjes, stickers (voor op onze landkaart, om aan te geven waar we al geweest zijn!), puntenslijpers, een haarband en een telefoonhoesje!

IMG_0063

De vogels gaan genieten bij ons in de tuin! Een huisje met vogelpindakaas, een plateau waar je pinda’s/zaden op kunt leggen en bollen onder kunt hangen, de bollen zelf én een heerlijk warm fleecekleed met vakjes voor je voeten (hoe handig, want mijn voeten ‘vallen’ er altijd uit!).

IMG_0065

2 wensballonnen, een tekening van mijn neefje, een tijdschriftenpakket, parfum, een waszakje en een lijmpistool!

IMG_0060

Een wokpan, mixer, tafelkleed en servetten. En óók nog geld. Ik zei het toch: ik ben bizar verwend!

IMG_0043

High tea
Hoe ik mijn verjaardag gevierd heb? Met een high tea! Twee ochtenden lang hebben we in de keuken gestaan (eerste kerstdag waren we ’s middags naar de ouders van Geert) met als resultaat: een tafel vol heerlijkheden! We kregen er hele leuke reacties op en het was super gezellig!

IMG_0049

Bedankt voor alle felicitaties! Hoe waren jullie kerstdagen?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

20 thoughts on “BIRTHDAY PRESENTS | Ik ben zó verwend.

 1. Wauw, je bent inderdaad goed verwend! Wat een lief cadeau heb je van Geert gekregen, heel cool dat hij rekening houdt met jouw bucket list! 🙂

 2. Jeee zeg, jij was écht jarig!(: De high tea ziet er erg leuk uit, werd vast gewaardeerd!

  Hier in Spanje is kerstmis een nóg groter familiefeest dan in Nederland, waardoor ik wel een beetje naar huis verlangde;) Maar ik heb eerste kerstdag op de bank doorgebracht met een filmpje en fijn geskypt met m’n vriendinnen. ’s Avonds tóch nog uit eten geweest met m’n huisgenootje en haar vriendin die over kwam. Tweede kerstdag zijn we ’s avonds naar een kerstfontein show geweest die door de harde wind in het water viel;) Heeft m’n huisgenootje uitgebreid gekookt en heb ik bij m’n vriendinnen in Nederland aan tafel gezeten (skype) haha. Hierna nog met m’n vriend geskypt en toen was kerstmis alweer voorbij! Op naar oud en nieuw en over twee weekjes m’n vriendinnen weer in de armen vliegen!!!

 3. Inderdaad ben je heerlijk verwend, super leuke cadeaus.
  Mijn middelste kleindochter was de 27ste jarig, ik noem het altijd 3e kerstdag, we hebben dus 3 dagen feest, heel gezellig allemaal.

 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Echt goed verwend! Enne, dat vliegen is echt leuk, althans, ik was als passagier mee omdat ik vriendlief het kado heb gegeven maar ook dan is het echt super om mee te maken!

 5. Hey!! Ik wil super graag en echt al super lang een Ipad hebben, maar dat mag ik nii hebben want 500 euro uitgeven is echt te veel, maar wat kan ik denk je vragen? Ik ben Donderdag 20 Nov. jarig..
  Bedankt alvast.

  P.s. Ik krijgt van me opa en oma al 50 euro en daar ga ik zoiezo een krultang van kopen.

  1. Ik vind het ook altijd lastig, maar als je heel graag een iPad wilt, kun je ook een bedrag vragen dat als opstart of aanvulling van je spaargeld kan dienen voor je iPad! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.