Bodieboost – update 16

Bodieboost update 16

Zo saai, die Bodieboost-blogs van mij. Ik vertel jullie elke week hetzelfde. Al moet ik erbij vertellen dat ik deze week wel iets nieuws heb meegemaakt. Ik heb voor het eerst door slecht nieuws slecht gegeten. Of in ieder geval was ik me daar voor het eerst bewust van.

Vorige week kregen we namelijk nogal wat gelazer over het huis op ons dak en op een gegeven moment dacht ik gewoon: ik heb ook helemaal geen zin om een paprika klaar te maken, ik neem gewoon een stroopwafel. Of twee. En een dag later kroop ik met een bak chips op de bank. Helemaal niet goed natuurlijk, maar eigenlijk voelde ik me er helemaal niet zo schuldig om dat ik geen zin had om een gezond tussendoortje voor mezelf klaar te maken. (Ondanks mijn blog dat juist het jezelf gunnen om iets klaar te maken het geheim is van leuk afvallen.) Soms is het leven gewoon even meer dan gezond eten.

Nou klinkt dit allemaal wel heel heftig (zo’n drama was het nou ook weer niet), maar ik wilde er gewoon maar even mee zeggen dat gezond leven geweldig is, maar dat je er ook niet in moet doorslaan. Dan maar wat meer ‘jokers’. Jammer dan.

Wat de weegschaal maandag aangaf? Niks erbij en niks eraf. Gelukkig maar. Nog steeds 0,4 kilo te gaan dus.

Deze week: 0 eraf en 0 erbij
In totaal: -6,6 kg (en -11 cm)
Nog te gaan: -0,4 kg

Hebben jullie ook weleens moeite om gezonde tussendoortjes voor jezelf klaar te maken? Denken jullie er hetzelfde over?

Follow my blog with Bloglovin

3 thoughts on “Bodieboost – update 16

  1. Emotie/Spanning eten is volgens mij wel echt iets dat veel mensen hebben, bewust of onbewust.
    Ik denk dat het ook niet meteen erg is, als je er zelf maar wel bewust van bent.
    Dat ben jij nu en als je het dan ook nog kunt stoppen en er niet weken in doorslaat dan is er niets aan de hand. Dan kan die bak chips op de bank ook helemaal prima!!
    Succes en ik hoop dat het nu weer opgelost is.

    1. Nee, hoor! Niks aan de hand! Het was ook geen ‘vreetbui’ of zoiets en ik was me er inderdaad wel bewust van 🙂 Maar dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *