BOEK REVIEW | Makkelijk – Tammara Webber

Uitgeverij Zomer en Keuning komt dit voorjaar met een nieuw genre voor de leeftijd 18-25 jaar, New Adult. Het genre zit tegen chicklit aan, met iets meer glamour, iets meer seks/erotiek en vaak met een donker randje vanuit het verleden. Zelf noemen ze het: “Coming of age met verborgen geheimen en een sexy onderlaag.” Ik mocht alvast twee van deze boeken lezen en een review schrijven. Vandaag vertel ik je wat ik vond van ‘Makkelijk‘ van Tammara Webber

Waar gaat ‘ie over?

Jacqueline is studente en nét weer single, omdat haar vriendje Kennedy het na drie jaar heeft uitgemaakt. Als Jacqueline na een Halloweenfeestje naar huis wil gaan, wordt ze aangerand door een ‘vriend’. Terwijl ze probeert te voorkomen dat hij ergere dingen gaat doen, is daar ineens haar redder in nood: Lucas. Ze bedankt het vriendelijk en wil het daarbij laten, maar ineens verschijnt hij overal. Bij Starbucks. En in de collegezaal bij economie. Ondertussen heeft Jacqueline steeds leuker en spannender e-mailcontact met haar bijlesleraar, Landon. Ze vindt Landon leuk, maar voelt zich ook gigantisch aangetrokken tot de mysterieuze Lucas. Als Jacqueline Lucas’ geheim ontdekt, lijkt er geen weg meer terug.

Wat vond ik ervan?

Ik las dit boek direct na ‘Wacht op mij‘ en moest bij deze toch echt wel wat meer inkomen. Ik was bang dat de verhalen érg op elkaar leken. Ook een Halloweenfeest en óók aanranding/verkrachting. Toch las ik door en ik ben blij toe. Na 1/4 van het boek werd ik echt gegrepen door het verhaal en wilde ik alleen nog maar doorlezen.

Ja, het verhaal lijkt misschien op ‘Wacht op mij‘, maar toch zijn het 2 heel verschillende boeken. Niet alleen de schrijfstijl is anders, maar ook zit er in ‘Makkelijk‘ veel meer een verhaal en plot dan in ‘Wacht op mij‘, wat vooral één grote flirtsessie was. Dit boek is ook spannend en sexy en diepgaand kun je het niet noemen, maar ik vond het erg leuk dat je ook benieuwd werd naar het verhaal zelf. Ik vond het iets lastiger om me in te leven, aangezien ik zelf niet val op jongens vol met tatoeages en een lippiercing, maar toch kreeg ik een zwak voor Lucas.

Erg leuk boek! Aanrader!

Rapport

Verhaal: 8
Personages: 8
Humor: 6,5
Romantiek: 9
Kopen: alvast te reserveren voor €14,95

Makkelijk’ komt 1 maart uit.

En… ga jij ‘m lezen?

Wit - kopie - kopie-001

Deze review bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf/merk. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “BOEK REVIEW | Makkelijk – Tammara Webber

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.