BOEK REVIEW | Wacht op mij – J. Lynn

Uitgeverij Zomer en Keuning komt dit voorjaar met een nieuw genre voor de leeftijd 18-25 jaar, New Adult. Het genre zit tegen chicklit aan, met iets meer glamour, iets meer seks/erotiek en vaak met een donker randje vanuit het verleden. Zelf noemen ze het: “Coming of age met verborgen geheimen en een sexy onderlaag.” Ik mocht alvast twee van deze boeken lezen en een review schrijven. Vandaag vertel ik je wat ik vond van ‘Wacht op mij‘ van J. Lynn.

Waar gaat ‘ie over?

In ‘Wacht op mij‘ volg je Avery, een jonge meid die naar een universiteit duizenden kilometers van huis is gegaan, omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Al snel komt ze Cam tegen. Cam is sexy, knap en absoluut de meest populaire jongen van de universiteit. Avery moet helemaal niks van hem hebben, maar Cam heeft zijn tanden in haar gezet. Hij blíjft maar vragen of ze met hem uit wil en Avery blijft maar ‘nee’ zeggen. De lieve Cam geeft echter niet op. Zélfs niet als hij iets ontdekt over Avery’s verleden. Of komt dat omdat hij iets uit zijn eigen duistere verleden herkent?

Wat vond ik ervan?

Al binnen enkele bladzijden heeft Cam ook mijn hart gestolen. Hij is gewoon het perfecte vriendje. Lief, sexy, slim, zorgzaam. Je zou willen dat Avery dat eerder in ging zien. Het boek drááit om liefde, flirten en seks. (Gelukkig) geen Fifty shades of grey-scenes, maar wel liefdevolle, sexy passages, waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten. Heel knap dat je 335 pagina’s kunt schrijven, terwijl je langzaam naar het hoogtepunt toegaat en het gewoon niét saai wordt (ondanks dat er eigenlijk niks gebeurt). Sterker nog, dit boek is een echte pageturner! Geen diepgaand of extreem grappig verhaal, maar wel een héérlijk boek dat ik écht aan wil raden als je van chicklit houdt.

Rapport

Verhaal: 7
Personages: 8
Humor: 6,5
Romantiek: 9,5
Kopen: alvast te reserveren voor €14,95

Wacht op mij’ komt 1 maart uit.

En… ga jij ‘m lezen?

Wit - kopie - kopie-001

Deze review bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf/merk. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

12 thoughts on “BOEK REVIEW | Wacht op mij – J. Lynn

  1. Dit klinkt als een boek voor mij! Meestal vind ik dit soort boeken erg leuk om te lezen, lekker ontspannend en er een beetje bij wegdromen. Ik zal het boek dan ook zeker gaan lezen!

    1. Ik vind chicklits heerlijk maar houd ook van een goede thriller. Daarna ben ik echter altijd weer heel hard toe aan een chicklit! 😉

  2. Ik kon de review op mijn mobiel niet goed openen, de pagina versprong steeds en ik zag steeds maar een regel tekst voordat t beeld helemaal grijs was en er iets stond van dit vind je misschien nog meer leuk.
    Was wel raar want je andere blogs kon ik wel gewoon openen.

    Het boek zelf zal ik denk ik niet lezen, ik lees eigenlijk nooit chicklits.

  3. Wat leuk dat ze ook boeken hebben gericht op 18-25. Vind het altijd super lastig om toffe boeken te vinden. Deze lijkt me leuk. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.