Tegen wil en dank

Tegen wil en dank

Eva Timmerman is een single schooljuf die haar vrije tijd vooral thuis op de bank met haar kat doorbrengt. Hoog tijd voor een date dus, maar met wie? Eva betwijfelt of de Perfecte Man wel bestaat, tot ze Lars Gaastra ontmoet, directeur van een bedrijf in schoolspullen. Eindelijk heeft ze haar droomman gevonden, maar toch slaat de twijfel toe. Is hij niet een beetje té perfect? Of beter gezegd: is zij niet te min voor hem? Over dat laatste is Lars’ moeder in elk geval duidelijk: Eva heeft nog heel wat te leren voor ze zich ‘Evelien Gaastra’ mag noemen…

“Leuk boek, regelmatig gelachen om het verhaal, het boek in 1 x uitgelezen.” (Wietsje)

“Ontzettend leuk boek om te lezen! Er zijn veel herkenbare situaties te ontdekken, waardoor het gemakkelijk is om je in de personages te verplaatsen. Met name de fijne schrijfstijl en de aanwezige dosis humor hebben ervoor gezorgd dat ik het boek meteen uit wilde lezen.” (Inge)

“Een leuk verhaal met herkenbare situaties, doorspekt met humor waardoor ik regelmatig hardop heb gelachen. Fijne manier van schrijven waardoor het gemakkelijk leest. Echt een boek om in één ruk uit te lezen.” (Roselynn)