MR & MRS KUIT #2 | Bruiloft sieraden & #mariekestrakintrouwpak

In december schreef ik de eerste Mr & Mrs Kuit waarin ik vertelde dat we eigenlijk nog niks geregeld hebben. En – het is te erg voor woorden – maar we weten nog steeds niet veel meer. Máár, we (of vooral ik) ben al wel iéts verder en ik vind het super leuk om trouwupdates te delen, dus vandaag praat ik jullie bij over mijn bruiloft sieraden en #mariekestrakintrouwpak.

#mariekestrakintrouwpak

Ik deelde het al eerder: ik wil strak m’n trouwpak in. Nou ja, het wordt natuurlijk wel een jurk, maar pak rijmt zo leuk. Sinds december ben ik bezig om af te vallen en deel ik updates op Instagram met #mariekestrakintrouwpak. Het afvallen gaat langzaam maar gestaag, maar het wordt nu tijd dat het serieus wordt. Gewicht verliezen doe je niet vanzelf en de hele tijd denken ‘maar ik heb nog zolang’, helpt niet mee. Want het is wel handig als je al (bijna helemaal) strak in je trouwpak zit als je jurken gaat passen en dát doe je dan weer zeker een paar maanden vóór de bruiloft. Liefst een halfjaar van tevoren, of zo. En dan valt die tijd dus allemaal best wel mee. Of tegen, als je het zo bekijkt. Dus, tijd om aan de bak te gaan! THE GAME IS ON!

Bruiloft sieraden

En dan nu de échte trouwupdate! Ik heb al een trouwsieraad gevonden! Dat zeg ik: lekker bezig met de details, haha! Nou moet ik eerlijk zeggen dat het niet eens op de planning stond, maar toen ik deze armband van Swarovski zag, was ik direct verliefd. Ik weet natuurlijk nog helemaal niet hoe mijn jurk eruit komt te zien, dus ik hoop maar dat het een beetje matcht, maar KIJK NOU HOE MOOI HIJ IS! Ik vind ‘m echt práchtig! Sinds ik ‘m in huis heb, kijk ik stiekem af en toe even in het doosje. Zoooo mooi!

Om eerlijk te zijn dacht ik dat het heel lastig zou worden om sieraden te kiezen. Ik ben nog al een twijfelkont en het leek me – ondanks dat ik heel erg van sieraden houd – écht onwijs lastig: wat kies je nou voor dé dag?! Je wil toch sieraden kiezen die wat ‘mooier’ zijn dan je gewone sieraden, maar ik wilde ook geen sieraden die zo opvallend of chic zijn dat je ze daarna nooit meer draagt. Maar toen ik deze armband op de website van Brandfield zag, dacht ik meteen: WAUW, dát is een perfecte armband voor op onze bruiloft!

In het echt is hij nog mooier dan op de foto. Door alle Swarovski kristalletjes heeft hij zéker wat ‘extra’s’ voor de bruiloft, maar omdat de armband heel fijntjes is, voel ik me niet meteen een kerstboom. Verder is ‘ie gemaakt van zilver edelstaal, wat ik heel belangrijk vond, omdat ik altijd alleen maar zilveren sieraden draag en ik geen goud-zilver combinatie wil dragen.

Hij kwam binnen in een super schattig tasje van Brandfield en het voelde echt alsof ik cadeautjes aan het uitpakken was. Naast de prachtige armband, zat er namelijk ook nog een mooi horloge van Oozoo en een Pandora bedel voor aan m’n Pandora armband in. Daar ben ik ook onwijs blij mee! Het horloge vind ik heel mooi en chic voor op bruiloften waar ik op film (dus niet op mijn eigen bruiloft, haha, dan wil ik geen horloge dragen) en aan mijn Pandora armband miste gewoon nog een bedel die mijn liefde voor reizen symboliseert! Het horloge was trouwens écht niet duur (€39,95), terwijl hij er wel zo uitziet!

Lang verhaal kort: ik ben héél erg verliefd op mijn trouwarmband! Nu de rest van de bruiloft nog…

♥ Mariek

** Deze blog bevat producten die ik gekregen heb van Brandfield **

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

6 thoughts on “MR & MRS KUIT #2 | Bruiloft sieraden & #mariekestrakintrouwpak

 1. Hele mooie armband! Ik ben sowieso wel fan van Swarovski, ze hebben meestal prachtige sieraden. Deze gaat vast heeeeel mooi staan bij je toekomstige jurk. Hier is trouwens de jurk al wel besteld, maar de sieraden? Nog geen idee 😉

  1. Dank je wel! Ja ik vind dat zij ook echt heel mooie sieraden hebben! Oehhh je jurk al! Wat goed! Wanneer gaan jullie ook alweer trouwen?

 2. Haha ik was aan het lezen en toen zag ik dat horloge. Het eerste wat ik dacht was ‘neeee je gaat toch geen horloge dragen op je trouwdag?’ maar dat bleek ook niet zo te zijn haha :’)
  Je armband is echt prachtig! <333

  Ik had op mijn trouwdag alleen de ring – nou ja, na het ja-woord natuurlijk ^^ (witgoud) en een ketting. Wel een wat luxere ketting dan die ik normaal zou dragen, maar voor feestjes is 'ie wel heel fijn 🙂

  1. Hahaha, gebeurt bijna nooit dat bruiden horloges dragen, maar het gebeurt weleens 😉 Ik vind het zelf niet zo mooi! Dank je weeeeel! Ik ben er ook zooooo blij mee! DE ring is ook het belangrijkste toch 😀 Het ligt natuurlijk aan hoe mijn jurk eruit komt te zien, maar misschien wil ik dan ook nog wel een ketting!

 3. Prachtige armband ! Ook dat koffertje is schattig ( jij had toch zo’n ‘ anti-verlies-kettinkje bij het slotje?) en het horloge leuk voor je werk. Kortom: goede keuzes!

  1. Thanks! Ik ben er ook echt heel blij mee! Nee, ik heb niet zo’n anti verlies kettinkje… Ik moet er maar gewoon vanuit gaan dat ik ‘m niet verlies 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.