Even poseren als testfoto voor de fotograaf, tussen het filmen door
Foto’s door de geweldige Esther van Geenen

Vorige week kletste ik jullie eindelijk bij over onze trouwdatum & trouwlocatie. Deze week ga ik jullie vertellen wat ons bruiloft thema is! We hebben een tijdje nagedacht over verschillende thema’s, want er zijn zoveel thema’s mogelijk! Een reisthema had bijvoorbeeld erg goed bij ons gepast, maar er waren nog zoveel meer leuke dingen! Maar we hebben een thema gevonden wat perfect bij ons past! Mét een bijpassende dresscode! Ben je al benieuwd?

Ons bruiloft thema: de favorieten van Geert & Marieke!

We zijn uitgekomen op een geweldig bruiloft thema – al zeg ik het zelf 😉 De favorieten van Geert & Marieke! De hele dag zal in het teken staan van onze favorieten!

We eten ons favoriete eten, snijden onze lievelingstaart aan en stoppen ons vol met onze lievelingshapjes. We draaien onze lievelingsmuziek (in welke vorm, dat blijft nog even een verrassing) en kiezen onze lievelingsdecoratie uit (dat wordt nog moeilijk kiezen!). We dragen de mooiste kleding die we kunnen vinden en vieren onze mooiste dag natuurlijk met onze lievelingspersonen! Het doel van de dag? Trouwen met ons allerliefste lievelingspersoon op de hele wereld!

Waarschijnlijk komt het thema ‘reizen’ dus alsnog een beetje terug, want dat is nou eenmaal onze lievelingshobby! In welke vorm, dat weten we nog niet. Ik denk dat er ook wel iets van een kleurthema of ander thema terug gaat komen in de decoratie, maar wat dat zal zijn, weten we ook nog niet. We hebben besloten daarmee te wachten tot de nieuwe trouwcollecties binnenkomen (die verwachten we in januari in onze shop!). Want ik ken mezelf: als ik die bruiloft decoratie zie, vind ik dat ineens allemaal fantastisch! En één ding scheelt: met een magazijn vol trouwdecoratie verwacht ik niet dat we daaraan tekort komen 😉

De dresscode: jouw lievelingskleding!

De dresscode sluit mooi aan bij ons bruiloft thema! De dresscode is namelijk: jouw lievelingskleren! We wilden heel duidelijk géén dresscode met bepaalde kleuren o.i.d. Het staat natuurlijk super leuk als iedereen in dezelfde kleuren komt, maar we willen mensen absoluut niet op kosten jagen en eerlijk? Het interesseert me echt geen biet of je in het roze, blauw of oranje komt. Ik schop je zelfs niet de deur uit als je in het wit komt 😉 (Echt, aanstaande bruiden die ook in van die Facebookgroepen zitten, weten dat hier echt de doodstraf op staat… Niet normaal hoe daarop gereageerd wordt door mensen.)

We willen gewoon een hele leuke en vooral gezellige dag! Een relaxte bruiloft waarin best dingen fout mogen gaan en waarin de hele planning aangepast kan worden, als dat nodig is. Als het maar relaxt en gezellig is! Daarom zeggen we tegen de gasten: trek vooral joúw lievelingskleren aan, waarin jij je lekker voelt. Al kom je op je crocs of klompen (nee, Geert, bruidegommen uitgezonderd). Wij vinden het allemaal prima!

Kleine disclaimer: wij hebben dit thema en deze dresscode gekozen omdat WIJ ons er goed bij voelen! Voel je alsjeblieft niet aangevallen als jij wél een dresscode met een kleurthema hebt, o.i.d. Super leuk juist! Lekker doen waar jullie je goed bij voelen! Ik vind het juist super leuk om te horen hoe jullie dit bedacht hebben!

Ik ben wel benieuwd: hadden/hebben jullie een bruiloft thema en een dresscode?

Meer lezen over onze bruiloft? Dit schreef ik eerder al:

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Share: