MR & MRS KUIT #7 | Ons bruiloft thema & de dresscode!

Even poseren als testfoto voor de fotograaf, tussen het filmen door
Foto’s door de geweldige Esther van Geenen

Vorige week kletste ik jullie eindelijk bij over onze trouwdatum & trouwlocatie. Deze week ga ik jullie vertellen wat ons bruiloft thema is! We hebben een tijdje nagedacht over verschillende thema’s, want er zijn zoveel thema’s mogelijk! Een reisthema had bijvoorbeeld erg goed bij ons gepast, maar er waren nog zoveel meer leuke dingen! Maar we hebben een thema gevonden wat perfect bij ons past! Mét een bijpassende dresscode! Ben je al benieuwd?

Ons bruiloft thema: de favorieten van Geert & Marieke!

We zijn uitgekomen op een geweldig bruiloft thema – al zeg ik het zelf 😉 De favorieten van Geert & Marieke! De hele dag zal in het teken staan van onze favorieten!

We eten ons favoriete eten, snijden onze lievelingstaart aan en stoppen ons vol met onze lievelingshapjes. We draaien onze lievelingsmuziek (in welke vorm, dat blijft nog even een verrassing) en kiezen onze lievelingsdecoratie uit (dat wordt nog moeilijk kiezen!). We dragen de mooiste kleding die we kunnen vinden en vieren onze mooiste dag natuurlijk met onze lievelingspersonen! Het doel van de dag? Trouwen met ons allerliefste lievelingspersoon op de hele wereld!

Waarschijnlijk komt het thema ‘reizen’ dus alsnog een beetje terug, want dat is nou eenmaal onze lievelingshobby! In welke vorm, dat weten we nog niet. Ik denk dat er ook wel iets van een kleurthema of ander thema terug gaat komen in de decoratie, maar wat dat zal zijn, weten we ook nog niet. We hebben besloten daarmee te wachten tot de nieuwe trouwcollecties binnenkomen (die verwachten we in januari in onze shop!). Want ik ken mezelf: als ik die bruiloft decoratie zie, vind ik dat ineens allemaal fantastisch! En één ding scheelt: met een magazijn vol trouwdecoratie verwacht ik niet dat we daaraan tekort komen 😉

De dresscode: jouw lievelingskleding!

De dresscode sluit mooi aan bij ons bruiloft thema! De dresscode is namelijk: jouw lievelingskleren! We wilden heel duidelijk géén dresscode met bepaalde kleuren o.i.d. Het staat natuurlijk super leuk als iedereen in dezelfde kleuren komt, maar we willen mensen absoluut niet op kosten jagen en eerlijk? Het interesseert me echt geen biet of je in het roze, blauw of oranje komt. Ik schop je zelfs niet de deur uit als je in het wit komt 😉 (Echt, aanstaande bruiden die ook in van die Facebookgroepen zitten, weten dat hier echt de doodstraf op staat… Niet normaal hoe daarop gereageerd wordt door mensen.)

We willen gewoon een hele leuke en vooral gezellige dag! Een relaxte bruiloft waarin best dingen fout mogen gaan en waarin de hele planning aangepast kan worden, als dat nodig is. Als het maar relaxt en gezellig is! Daarom zeggen we tegen de gasten: trek vooral joúw lievelingskleren aan, waarin jij je lekker voelt. Al kom je op je crocs of klompen (nee, Geert, bruidegommen uitgezonderd). Wij vinden het allemaal prima!

Kleine disclaimer: wij hebben dit thema en deze dresscode gekozen omdat WIJ ons er goed bij voelen! Voel je alsjeblieft niet aangevallen als jij wél een dresscode met een kleurthema hebt, o.i.d. Super leuk juist! Lekker doen waar jullie je goed bij voelen! Ik vind het juist super leuk om te horen hoe jullie dit bedacht hebben!

Ik ben wel benieuwd: hadden/hebben jullie een bruiloft thema en een dresscode?

Meer lezen over onze bruiloft? Dit schreef ik eerder al:

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

12 thoughts on “MR & MRS KUIT #7 | Ons bruiloft thema & de dresscode!

  1. Leuk, past helemaal bij jullie. In onze tijd hád je geen geen thema of dresscode. De mannen kwamen vaak in pak, de dames in een jurk of rok en blouse. Trouwen, taart aansnijden, receptie, eten, feest. Dat was vaak de volgorde van de dag. Ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden én ik ben er bij als getuige !!!

    1. Die volgorde is nog steeds best standaard 😉 Maar of wij ons eraan gaan houden is altijd maar de vraag, hè? 😉

  2. Een ander thema dat bij jullie past is spelletjes. Nu kunnen we jullie natuurlijk gaan “pesten” door stiekem wél een dresscode met elkaar af te spreken, of i.p.v. van “Ganzenbord” ons als een stel Nibbit’s over de dansvloer te bewegen maar ik denk dat we het simpel houden bij “Mens, erger je niet”.

  3. Wat leuk om te lezen. Wij hebben geen thema o.i.d. en ook geen dresscode. We vinden het belangrijker dat iemand aantrekt waar hij/zij zich goed bij voelt.

  4. Héél erg leuk! Ik heb helemaal geen thema of dresscode gehad tijdens mijn bruiloft en dat was voor ons heel fijn. We hielden het heel klein en knus en dat paste bij ons. Maar dit vind ik zo leuk! Ik vind het zo welkom en gezellig klinken, dat komt vast helemaal goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.