BUCKET LIST 123 | Spontaan dezelfde dag nog op reis gaan

roemenië

Nietsvermoedend liep ik vorige week zaterdag uit de badkamer met m’n tandenborstel nog in mijn mond, met het idee dat we die dag een bruiloft gingen filmen. Ik deed de deur open en daar stond Geert, in z’n korte broek en met z’n bergschoenen aan. Ik dacht: hij gaat toch niet in deze outfit een BRUILOFT filmen?!

Grijnzend vroeg hij: ‘Ga je mee?’
Ik deed van: ‘HUH?’, wat klonk als ‘Hdhjshsj’ (want: tandenborstel in mijn mond).
‘Over 2 uur gaan we op vakantie! Pak even je spullen in, want we gaan Nibbit zo naar de oppas brengen!’

roemenië

Ik dacht dus écht dat we de bruiloft van Tim & Sarah zouden gaan filmen, maar dat had Geert dus allemaal gefaked. In werkelijkheid stapten we op het vliegtuig naar… Timișoara, een stad in Roemenië! (Creatief, hè?) Zonder dat ik het door had, heeft Geert al mijn afspraken afgezegd, 2 vliegtickets geboekt, een appartement gehuurd en een huurauto geregeld. En da’s knap, want wij zijn zo’n beetje 24/7 samen…

roemenië

Maar goed, nadat ik zo’n beetje een halfuur door de kamer gestuiterd had (‘Gaan we écht?’ ‘Waar gaan we dan heen?’ ‘HOE GAAF!’ ‘Hoe heb je dat allemaal geregeld dan?’ ‘Mag ik foto’s van het appartement zien?’ ‘Hebben we ook een aúto?!’ ‘Lieverd, ik vind het ZOOO gaaf!’), kreeg ik van Geert 2 rugzakken in m’n handen gedrukt, want dat was alles wat we mee konden nemen. Geen probleem, want de eerste twee dagen werd het 25-30 graden, en topjes en korte broeken nemen amper ruimte in beslag! Héérlijk!

roemenië

En zo kwam het dat ik zaterdag niet in de auto naar een bruiloft zat, maar in de auto naar Zwolle (waar Nibbit mocht logeren, die overigens véél te veel verwend is door mijn zwager en schoonzusje en van wie we steeds hilarische foto’s kregen: Nibbit kijkt tv, Nibbit eet een wortel…) en daarna in de auto naar Eindhoven. Bi-zar! Maar ZO gaaf! Van mijn schoonzusje en zwager kreeg ik ook nog een pakketje met leuke spulletjes, zoals twee té leuke paspoorthoesjes, omdat ze het zo leuk vonden dat we zomaar op vakantie gingen. Kortom: ik voelde me de hele dag alsof ik jarig was. Maar dan beter.

roemenië

We hebben 6 héérlijke dagen in Roemenië gehad (4 hele dagen en 2 reisdagen) en in korte tijd ontzettend veel gezien. Natuurlijk vertel ik daar snel meer over, maar jullie hebben zelf ook wel door dat de blogs allemaal nogal lang op zich laten wachten. (Hallo, ik heb nog niks verteld over Laos en Cambodja…) De reden? Het is hier een gekkenhuis, want we zitten middenin het trouwseizoen! In juni alleen al filmen we 13 bruiloften… En in de webshop is het ook super druk! Héél erg leuk, maar daardoor heb ik praktisch geen tijd over om te bloggen. Komt wel weer! Als het hoogseizoen voorbij is.

roemenië

In de tussentijd zal ik jullie vermaken met blogjes tussendoor. Over onze reis, over mijn nieuwe koffer voor Amerika (hij is té leuk) en over een fantástisch boek dat ik vandaag uitgelezen heb. Het komt, echt. Tot die tijd: geniet van het weekend, de zon en de regen (nu kun je nog geoorloofd onder een fleecekleedje Netflixen).

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

18 thoughts on “BUCKET LIST 123 | Spontaan dezelfde dag nog op reis gaan

  1. Waaaaa dat is écht superleuk! Wat goed van Geert dat-ie het ook echt voor jou verborgen heeft kunnen houden, dat zou mij noooooit lukken. 😀

    1. Mij ook niet!! Altijd als ik een verrassing regel, zeg ik een uur later: KIJK EENS IN DE AGENDA!! Haha!

  2. Wat tof dat Geert je zo heeft kunnen verrassen! Ik weet niet of het iets voor mij zou zijn, zo last-minute, maar ik voel je enthousiasme 🙂 En voor een control freak zou het eigenlijk wel goed zijn. Wie weet, ooit.

  3. Whoop whoop, heb je daar toch mooi de jackpot te pakken met die Geert van je 🙂 Dat is wel een hele gave verrassing het ziet er supermooi uit. Met al die bruiloften in het vooruitzicht is het maar goed dat jullie er even tussenuit zijn geweest, succes met de drukte!

  4. Wat een onwijs leuke verrassing zo’n tripje dat je compleet niet verwacht. En wat superknap dattie dat heeft weten te regelen zonder dat je iets door had. Leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.