BUCKET LIST #144 | Een sneeuwpop maken

sneeuwpop

Jullie snappen ook wel dat ik echt wel vaker in mijn leven een sneeuwpop heb gemaakt, maar het leek me gewoon leuk om het nog een keer te doen, samen met Geert! Wij hadden gewoon nog nooit samen een sneeuwpop gemaakt en dat kan natuurlijk niet. Dus toen ik vanmorgen wakker werd in Winter Wonderland wist ik wat me te doen stond. Het kostte me wel wat moeite om Geert mee te krijgen, want meneer houdt niet zo van sneeuw. Maar hallooooo, er moest een sneeuwkonijn gebouwd worden en dat doe je niet in je eentje. En dus sleepte ik Geert mee naar buiten, op zondagochtend, half negen.

Het lijkt me duidelijk dat wij geen normale sneeuwpop, maar een sneeuwkonijn gingen bouwen. We bouwden ‘m op de tafel buiten, zodat we er van binnen naar kunnen kijken. Jep, soms ben ik net een klein kind. 😉 Geert bouwde het hoofd en ik rolde de onderkant. Oren erop, snorharen en ogen erin en – niet te vergeten – een staartje op z’n kont. Klaar is Snowy het Sneeuwkonijn!

Ik vind het wel enórm jammer dat het zo meteen alweer gaat dooien, dus ik ben benieuwd hoelang Snowy blijft staan! Verder vond ik het vét lekker weer buiten, dus ik heb heel veel zin om zo te gaan hardlopen. Misschien wacht ik nog heel even tot het iets meer gedooid heeft en ik iets meer kan rennen in plaats van glijden, haha. In de tussentijd heb ik alvast de stoep sneeuwvrij gemaakt met de sneeuwschep van de buren en een havermout ontbijtje naar binnen geschoven (beste ontbijt met dit weer).

Nu staat de kerstmuziek weer op en ga ik verder met het toevoegen van een nieuwe kerstcollectie aan onze webshop. Jazeker, dat lees je goed. Een nieuwe kerstcollectie. En wij zijn ook al druk met Halloween en nog veel meer moois. Past wel lekker bij dit weer!

Wat gaan jullie vandaag doen? DOEI!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

7 thoughts on “BUCKET LIST #144 | Een sneeuwpop maken

  1. Wat een leuk sneeuwkonijn! Wij hebben een aantal jaar geleden ook zo’n sneeuwkonijn gemaakt. Wij hadden toen nog twee konijnen en die liepen altijd los in onze tuin. Onze konijnen hebben ons sneeuwkonijn opgegeten en helaas compleet geruïneerd, maar we hadden er wel lol om.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.