BUCKET LIST 19 | Naar de schoonheidsspecialiste

schoonheidsspecialiste

bucket list

Toen ik jaren geleden mijn bucket list opstelde (die ik overigens gewoon blijf aanvullen, hoor) schreef ik er ook ‘naar de schoonheidsspecialiste’ op. Ik was namelijk nog nooit naar een schoonheidsspecialiste, manicure of pedicure of zo geweest (ik kom niet verder dan de kapper), dus het leek me leuk om dat eens mee te maken.

Afgelopen december kreeg ik van mijn ouders een kennismakingsbehandeling bij een schoonheidsspecialiste cadeau. Super leuk, want nu kon ik het eindelijk eens uitproberen. Ik maakte een afspraak met Lizanne van SalonVitaliz en  gisteren mocht ik langs komen.

Ik mocht meteen plaatsnemen in de (verwarmde!) stoel. Het leek een beetje op een tandartsstoel, maar gelukkig lig je hier veel meer ontspannen! Lizanne begon met het schoonmaken van mijn gezicht en hals. Vervolgens kreeg ik een scrubje en werden mijn wenkbrauwen geëpileerd. Daarna kreeg ik een heeeeerlijke gezicht- en schoudermassage (alleen daarvoor moet je al een keer gaan). Daarna was het tijd voor een verkoelende crème en een ampul. (Marieke: ‘Een wát?’ Maar het bleek een crème te zijn die heel veel sterkere superfoodies bevatte dan een dagcrème. Of zoiets.)

schoonheidsspecialiste

Daarna kreeg ik nog een maskertje (inclusief watjes op mijn ogen) en toen moest ik ontspannen… Tja, dat lukte niet zo goed, want inmiddels had ik ontdekt dat Lizanne de zus is van Manon van Littlewonderworld (hoe toevallig?) en tja, toen gingen we aan de klets… Ook vroeg ik Lizanne of ze een foto van me wilde maken en dus moest ik haar met mijn ogen dicht uitleggen hoe de camera werkte. Gelukkig was Lizanne wel wat gewend van Manon! Ik vind dat ze mooie foto’s heeft gemaakt. Ik lig erbij als een echte Gooische vrouw… Geert kwam niet meer bij van het lachen.

Na het maskertje kreeg ik nog een crème (vraag me nou niet wat voor crème) en toen zat de 90 minuten durende behandeling er alweer op. Ik voelde me helemaal ontspannen en had voor mijn gevoel een heerlijk fris gezicht met een baby-huidje. Toen ik in de spiegel keek, zag ik echter een vogelverschrikker met vet haar (van alle crème) en een iets rood huidje.

Om met Lizanne te spreken: ‘Tja, je doet dit zodat je er mórgen mooier uit ziet.’ O ja. Nu eerst maar een douche.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

18 thoughts on “BUCKET LIST 19 | Naar de schoonheidsspecialiste

 1. Klinkt heerlijk! Ik laat wel eens mn wenkbrauwen epileren en verfen bij de schoolheidsspecialiste bij de kapper maar gun mezelf nooit n hele behandeling. Wie weet toch ook maar een keertje voor sparen

  1. De prijzen vielen me nog mee, moet ik zeggen. Maar je moet het wel als een dagje uitzien, natuurlijk 🙂

 2. Wat een superleuk artikel is dit geworden! Moest lachen om je stukje over het ampul haha.
  Heb het gedeeld op mijn salonfacebook en twitter!

  Liefs, Lizanne

 3. Fijn dat het goed bevallen is 🙂 Bedankt Lizanne voor de medewerking op afstand !
  Trouwens, die kleur Bordeaux staat je goed, Marieke 😉

 4. Oh, wat verlang ik nu weer naar een schoonheidsspecialiste. Het is echt al heel lang geleden dat ik er ben geweest. De laatste keer ben ik alleen voor het epileren van mijn wenkbrauwen geweest en dat is zeker meer dan een jaar geleden… Conclusie: het wordt weer tijd..

 5. Heerlijk! Ik ga toevallig aanstaande zaterdag voor het eerst naar een schoonheidsspecialiste en ik verheug me er nu al op :)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.