BUCKET LIST #29 | Geïnterviewd worden op de radio

Man, man, man, doe mij vaker zo’n weekje! Eerder deze week kwam er al een super coole droom van me uit: zelf vliegen in een motorvliegtuigje. Gisteren kon ik wéér een punt afstrepen: op de radio komen! Afgelopen maandag werd ik gemaild door de KRO of ze me mochten interviewen over een Bucket List item: naar het Boekenbal gaan. En ja, natúúrlijk mocht dat! Gisterenochtend werd ik in de uitzending gebeld door Jaap Brienen, van de radioshow Eerst Jaap! op Radio6. Wat ik allemaal te vertellen had? Dat kun je het beste zelf terug luisteren via het filmpje hierboven!

Gisterenavond vond het Boekenbal weer plaats, als opening van de Boekenweek. Natuurlijk is het een beetje een elitair feestje, maar ik zou dolgraag eens aapjes willen kijken daar. Oh en ik blijf toch een vrouw, hè? Dus alleen voor die jurk zou ik al ‘ja’ zeggen.

Helaas gaat het waarschijnlijk nog wel even duren voordat ik (hopelijk) ooit uitgenodigd wordt, dus tot die tijd geniet ik lekker van de tweets en backstageverslagen van mijn favoriete chicklitschrijfster, Lisette Jonkman. (Lis, je zag er práchtig uit!)

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

14 thoughts on “BUCKET LIST #29 | Geïnterviewd worden op de radio

  1. Leuk zeg! Heel toevallig was ik gisteren ook op de radio (alleen bij mij stond die niet op mijn bucketlist).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.