BUCKET LIST #65 | Gokken in Las Vegas! (En een show zien in Vegas!)

las-vegas

Las Vegas is natuurlijk één en al hysterie. Dat wisten we van tevoren al en dat bleek ook echt zo te zijn. Wij vonden het super leuk! Je hoeft er echt geen week naartoe, maar voor een paar dagen is het echt té leuk. Wij waren er uiteindelijk twee volle dagen en hebben ons kostelijk vermaakt! Zo kon ik ‘gokken in Las Vegas’ van mijn bucket list afstrepen en hebben we zelfs een show gezien! Ik neem je even mee in de Vegas-hysterie! 

las-vegas
las-vegas
Dag 1: the Venetian, Bellagio, Parijs, Circus Circus, New York…

Wij sliepen in het Circus Circus hotel, een hotel op de Strip! Dan denk je misschien: woooow, een hotel op de Strip? Maar de hotels op de Strip zijn eigenlijk helemaal niet duur! AL-LES in Vegas is gericht op gokken en dáár verdienen ze ook het geld aan. De hotels zelf zijn prima betaalbaar en als je dan toch in Vegas bent, is het natuurlijk wel zo leuk om ook op de Strip te slapen! De prijzen verschillen natuurlijk wel enorm per hotel. Zo is het beroemde Bellagio (die met die fontein) wel duurder en the Venetian is één van de meeste luxe (en dure) hotels ter wereld. Maar hotels als Circus Cirus en Treasure Island zijn hartstikke betaalbaar. Oh, en je kunt ook nog gratis parkeren achter het Circus Circus. Ideaal!

las-vegas

las-vegas

De Strip lijkt misschien ‘maar’ een straat, maar verkijk je er niet op! Het is een HEULE LANGE straat en het is écht ver lopen! Zeker omdat je met het bezoek aan de Strip en de hotels zelf ook al heel veel loopt. Omdat Circus Circus één van de laatste hotels op de Strip is, nemen wij de Deucebus ($8 p.p. voor een 24-uurs ticket) naar de voorkant van de Strip. We zitten wel een halfuur in de bus (!) en stappen uit bij het Caesars Palace, waar veel hotels in de buurt zijn.

las-vegas

Iedereen ging op de foto met dit ding, en dus gingen wij ook (en dan ook nog zo lelijk mogelijk op schoot, haha)

Als eerste bekijken we the Venetian en al met al zijn we wel een uur binnen! Dit vinden we het mooiste hotel van de Strip, met Venetiaanse kanalen binnen én buiten het hotel. Binnen lijkt het net alsof het avond is (met een sterrenhemel) en je door de straatjes van Venetië wandelt. Bizar!

<

Vin ik leuk ❤

Een video die is geplaatst door Marieke van Woesik (@www_marieke) op

Verder bekijken we twee shows van de fontein bij het Bellagio (zo mooi!), het Parijs hotel (met de namaak Eiffeltoren) en het Coca Cola hotel. Na een bezoekje aan de M&M-winkel gaan we weer terug naar het hotel voor het diner (we kregen twee kaartjes voor het buffet, maar we vinden het heel vies!) en ’s avonds gaan we weer terug.

las-vegas

las-vegas

Met alle lichtjes is Las Vegas nog veel gekker! We bekijken nóg een show van het Bellagio en wandelen in en om het New York hotel. Daarna gaan we weer terug naar het hotel. We zijn doodop en voor ons gevoel is het ook nog 2 uur later (we zijn een andere tijdszone ingegaan én de wintertijd is ingegaan), dus het is hoog tijd voor ons bed!

las-vegas

las-vegas

Dag 2: gokken en een Vegas burlesque show!

Dag 2 beginnen we met een brunch bij Denny’s. Tijdens de eerste ronde delen we een cheesecake en red velvet pancake puppies (zoooo lekker!). Tijdens de tweede ronde worden we een beetje overmoedig en bestellen we nog 2 pancakes en een appelkruimeltaartje. Véél te veel natuurlijk. We krijgen het helemaal niet op, haha!las-vegas

Onze eerste activiteit is het outlet centrum (south). Daar staat Vegas om bekend en ik heb wel zin om even te shoppen! Geert houdt niet zo van winkelen, dus we houden het kort, haha! Ik koop een jurkje, een hoed en nieuwe laarsjes. Meer krijgen we ook écht niet mee terug in onze koffers.

las-vegas

Daarna rijden we langs het Las Vegas sign. Dat staat dus gewoon MIDDEN op de weg en er is zelfs een parkeerplaats bij gemaakt, voor iedereen die foto’s wil maken van het bord! Typische Las Vegas hysterie, haha! Er staat een enorme rij voor mensen die met het bord op de foto willen en we spotten zelfs twee bruidjes! Wij maken gewoon gekke selfies en gaan daarna terug naar ons hotel om te informeren naar de shows!

Met zo’n heerlijk Amerikaanse voice-over!

We vinden tickets voor een leuke comedyshow, maar als we ze willen kopen, blijkt dat hij helemaal niet draait die avond. We vragen naar andere shows en komen bij Pin Up terecht. Een échte Vegas burlesque show. Dat is dan natuurlijk ook wel zo leuk als je in Las Vegas bent! Ik ben nog even zo dom om te vragen waar de show eigenlijk over gaat en de verkoper vertrouwt me lachend toe: ‘it’s about boobs!’ Heel even waren we bevreesd, maar het bleek een hele leuke show te zijn! Het gaat er allemaal best classy aan toe en je hoeft gelukkig niet met het schaamrood op je kaken naar buiten, haha!

De show heeft maar één ‘doorgaande lijn’: de maanden van het jaar. Er zijn 5 dansers (4 vrouwen en één man) en één zangeres en die zijn echt héél goed! Verder is de ster van de show: Claire Sinclair, de playmate van 2011. En zij kan eigenlijk maar één ding goed: strippen. Ook een kunst, want sommige liedjes duren wel drie minuten en het lijkt me heel moeilijk om in die drie minuten alleen je rokje, topje en bh uit te trekken en tóch mensen te vermaken. (En dan ook nog sexy, maar niet ordinair, dat zeg ik, ook een kunst).

kopie-van-img_20161107_191351120

En dan… het bucket list punt! Gokken in Las Vegas! Wij hebben geen idee hoe al die spelletjes werken en willen gewoon aan de automaten gokken (en dan ook echt zo’n hendel naar beneden trekken). Er staan een paar penny-automaten in ons hotel, waar we uiteindelijk voor $3 gokken, haha! We winnen af en toe wat, maar verliezen daarna meteen weer. Maar, al met al hebben we toch er toch zéker 15 minuten plezier van gehad, haha!

Las Vegas was één en al hysterie. Ik verbaasde me over de gokkende zombies, die gewoon aan één stuk door geld in die automaat gooien en aan de hendel trekken. Werkelijk o-ve-ral zijn casino’s. In de hotels, op de Strip, overal. Verder is het eigenlijk net zo idioot als je nu denkt: overal zijn lichtjes, overal zijn mensen, overal is gekkigheid. Alleen op je hotelkamer is het rustig, maar zodra je de deur opentrekt, stap je een soort Disneyworld voor volwassenen binnen. Heel bizar! Maar ook héél tof om eens te zien! Ik vond het (voor twee dagen) echt heel leuk en ook een aanrader! Maar áls je gaat, gooi dan ook een paar penny in die automaten en bezoek een show. De ultieme Vegas-ervaring!

♥ Mariek

Ben jij weleens in Las Vegas geweest? Wat vond je ervan?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

3 thoughts on “BUCKET LIST #65 | Gokken in Las Vegas! (En een show zien in Vegas!)

  1. Ah wat gaaf allemaal! Ik ben er jaren terug geweest toen ik 16 was met mijn ouders, maar zou graag ooit nog eens terug gaan om alle hysterie nog eens mee te maken. En om ook een gokje te wagen haha, dat mocht ik toen dus nog niet ;-). En een show zien lijkt me ook gaaf! Ik vond de hysterie in ieder geval geweldig en het maakt het een hele bijzondere stad vind ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.