BUCKET LIST #77 | Zelf vliegen in een motorvliegtuigje (film!)

Abonneer je op mijn kanaal!

Aaaaah, wát een feest! Gisterenavond heeft Geert tot in de late uurtjes zitten monteren zodat ik nu al de film van het vliegen aan jullie kon laten zien. Hoe lief! Enne, het is meteen ook de eerste échte Youtube-film van Mariekevanwoesik.nl ooit!

Het vliegen was dus echt super vet! En ik vond het geen moment eng! Het klonk een beetje alsof je in een 45 kilometer autootje zit (maar dat vond de piloot een belediging). Verder leek het de hele tijd alsof het niet echt was en ik het droomde, maar het was zo moooooooi! Het zelf vliegen was ook echt bizar. Ik besefte nog niet helemaal dat ik zélf de richting aangaf en omhoog en naar beneden vloog, geloof ik.

Door het mooie weer konden we heel ver kijken en omdat ik nergens last van had (misselijkheid, of zoiets) en niet bang was, vroeg de piloot: ‘Zin om te kijken hoe scherp de bocht kan zijn die we maken?’ ‘JA HOOR!’ Whaaa, super vet, de vleugels staken zo ongeveer récht naar beneden! Alsof ik in een achtbaan zat. 

Ik vond het echt verschrikkelijk leuk en kan alleen maar zeggen: dank je dank je dank je dank je wel voor dit super leuke verjaardagscadeau, lieve Geert! Enne: wanneer mag ik weer?

Wat mij betreft komen er nog veel meer filmpjes op Mariekevanwoesik.nl! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden (laat het weten in de comments!) en of jullie ook nog ergens anders filmpjes van willen zien? U vraagt, wij draaien! Letterlijk.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

40 thoughts on “BUCKET LIST #77 | Zelf vliegen in een motorvliegtuigje (film!)

  1. Zou niets voor mij zijn, maar het ziet er wel echt vet uit! Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat het heel vreemd is om zelf te sturen, haha. Ook leuk dat er filmpjes komen trouwens, heb me meteen even geabonneerd. 🙂

  2. Wat een mooi filmpje zeg, heeft Geert mooi gemonteerd! Lijkt me ook heel tof om te doen zoiets. En grappig om jou een keer te zien praten. Had me een hele andere stem voorgesteld bij jou. ;p

    1. Heel leuk! Enne: wij hebben een filmbedrijf, dus met professionele montageprogramma’s (Final Cut bijvoorbeeld) 😉

  3. Wauw wat super gaaf zeg! Al weet ik niet of ik het zelf zou durven. Maar mooi dat een van je dromen nu echt werkelijkheid is geworden. Heel leuk filmpje ook 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.