BUCKET LIST #120 | Bestel roomservice

roomservice

roomservice

Ik had nog nooit in mijn leven roomservice besteld. Begrijpelijk, want meestal betaal je je er scheel aan. Als we in een hotel slapen, ontbijten we meestal dan ook gewoon beneden in de eetzaal. Soms boeken we niet eens een ontbijt, maar scoren we ergens in de stad bij een bakkertje een broodje. Net zo lekker!

Toch leek het me altijd al een leuk om roomservice te bestellen. Om ‘gewoon’ even te bellen met beneden en een ontbijt te bestellen. Want zo’n emmer met champagne lust ik toch niet. Om over oesters nog maar te zwijgen. Nee, het ging me vooral om het gevoel. Dat er dan iemand binnenrijdt met zo’n karretje. Waar dan borden op staan met van die mooie, zilveren deksels erover. Of een lekker ontbijtje natuurlijk.

roomservice

Per toeval kreeg ik vorige week de kans om me de ultieme rijke stinkert te voelen. We sliepen in een luxe hotel (volgende week komt de review online) en toen we incheckten zei de man achter de balie tussen neus en lippen door: ‘o ja, en jullie mogen kiezen tussen een ontbijt bij het buffet of de roomservice. Kost niks extra’s.’ Eh… OMG!

We twijfelden nog even (want zo’n uitgebreid buffet is ook zo lekker) maar gingen toch voor de roomservice. Wanneer krijg je zo’n kans nou weer?! En dus drukte ik na een luie ochtend op de knop ‘roomservice’ op de telefoon in de hotelkamer (en duurde het welgeteld 30 seconden voordat ik verstond dat de vrouw het over ‘yoghurt’ had). Vervolgens rende ik als een speer door de kamer heen om alle vuile onderbroeken en sokken van de grond te rapen en wikkelde ik me in de dikke hotel-badjas.

roomservice

Ik bleek niet zonder inkijk op bed te kunnen zitten in de iets te stijve badjas en dus ging ik maar weer half onder het dekbed liggen. Lekker ontspannen wachten op je ontbijt, noemen ze dat dan. Na een tijdje werd er geklopt. Geert mocht open doen, want ik zat net goed met het oog op het hele inkijkgebeuren. Volgens Geert stond de vrouw inderdaad met zo’n geweldig karretje voor de deur, maar helaas pakte ze vervolgens het dienblad en legde hem op bed. Ach, ook leuk!

Daar zaten we dan. In onze badjassen. Met het raam open en uitzicht op het centrum van Brussel. Met een roomservice ontbijtje op ons bed. Wauw. Ik voelde me echt even miljonair.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

Wij verbleven op uitnodiging van Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire in Brussel. Ik ga alleen samenwerkingen aan waarbij ik mijn eerlijke mening mag geven. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

10 thoughts on “BUCKET LIST #120 | Bestel roomservice

  1. Hihi leuk! Voelt luxe eh. 🙂 Mijn vriend en ik zijn vorig jaar naar een heel luxe hotel gegaan, en toen hebben we ook roomservice besteld. Kostte wel wat, maarja op de totale kamerprijs maakt het weer niet zoveel uit omdat het toch al duur was. Voelde echt chique haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.