BUCKET LIST | You can live your dream!

Ik kwam laatst deze video tegen. Een motivatievideo, schijnt het te zijn. Normaal ben ik daar niet zo van, maar deze sprak me aan, omdat het over dromen ging. Geen zweverig geklets, maar een stem die je min of meer toeschreeuwt dat je niet op moet geven. Dat je je droom na kunt leven. Oók wanneer je bang bent. Onzeker. En wanneer iedereen roept dat het jou niet lukt. 

Dit filmpje sluit precies aan bij mijn levensmotto: The greatest pleasure in life, is doing what people say you can not do.

Laat je niet afleiden door de schreeuwende man. Luister naar wat hij te zeggen heeft. Hij heeft gelijk.

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

18 thoughts on “BUCKET LIST | You can live your dream!

 1. Haha, je hebt gelijk 🙂 (overigens klik ik nu door naar andere motivational video’s en jemig! Wat een bizarre filmpjes maken mensen toch!)

 2. Wat een goed filmpje! Of nou ja, ik heb niet gekeken, alleen geluisterd, haha. Het klopt inderdaad wel! Ik vind het ook altijd vreemd dat heel veel volwassenen niet dromen, of er in ieder geval niets aan doen… Grappig trouwens, ik was van plan om deze week ook een post te schrijven met tips hoe je je droom kunt naleven!

 3. wat een goed levensmotto! Inderdaad juist hoe harder anderen roepen dat je het niet kan hoe harder je ervoor gaat! Wat hierboven al gezegd is ik snap ook niet dat volwassenen stoppen met dromen, dat maakt het leven juist zo leuk. 🙂

 4. Tja, De man heeft volgens mij wel helemaal gelijk, want ik ben van mening dat een heleboel mensen hun dromen waar kunnen maken, alleen is de weg ernaar toe vaak anders dan men verwacht…en als je dat los kan laten is het vaak wel makkelijker te verteren dat het niet gaat zoals je wenst…haha en die stem die je toeschreeuwt, dat is typisch Amerikaans…trouwens bepaalde pastors zijn er ook vaak best goed in omdat zo te doen!..

  Groetjes Petra

 5. Lieve Marieke,

  Ik volg je nog niet zo lang (via de de happy challenge die ik bij lisanne zag heb ik je blog gevonden), maar je bent zo inspirerend! Ik heb laatst ook een bucketlist gemaakt en ik vind het zo mooi om te zien hoe jij je leven echt leeft en er alles uit haalt! Een jaar geleden was ik nog heel onzeker, maar ik heb nu zoveel meer zelfvertrouwen en daardoor heb ik schijt aan wat mensen van me vinden, haha!
  Ga zo door, je inspireert niet alleen mij, maar nog heel veel anderen.

  Xoxo Eva (15)

  1. Aah, Eva, wat een lieve reactie! Dank je wel!!!! Wst verschrikkelijk fijn dat ik je kan inspireren alles uit het leven te halen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.