BUCKET LIST #92 | Indoor skydiven (film!)

Abonneer je op mijn kanaal!

Afgelopen donderdag kon ik weer een héél vet punt van mijn Bucket List afstrepen: ik mocht komen indoor skydiven in Roosendaal! Samen met Geert overigens, die niet alleen de cameraman was, maar ook nog zélf de buis in ging (met z’n hoogtevrees, goed hè?). Ik vond het SUPER VET! Wat er precies zo leuk was en dat het helemaal niet eng was, kun je in aflevering 2 van The Bucket List zien!

Ik was er op uitnodiging van Indoor Skydive Roosendaal – de enige indoor skydivehal in Nederland – en wát een leuk en enthousiast team hebben ze daar, zeg! Hoe het in z’n werk gaat? Je koopt als het ware sessies van 1 minuut. Wij mochten bijvoorbeeld ieder vijf keer. Daarna mag je telkens 1 minuut de buis in, waarna een ander aan de beurt is en jij kunt kijken. Je bent met een kleine groep, waardoor je zó weer aan de beurt bent en het is super leuk om naar de anderen te kijken.

Van tevoren krijg je een instructiefilm te zien, waarin ze uitleggen wat je moet doen, hoe je houding moet zijn en wat de gebaren zijn die de instructeur – die met je mee de buis in gaat – aan je kan tonen. De instructeur houdt je in het begin vast, totdat je een stabiele houding hebt. Daarna mag je zelf gaan ‘proberen’. Maar let op: het is moeilijker dan je denkt! Maar wel hééééél leuk!

Heb jij het weleens gedaan?

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Wit - kopie - kopie-001

Deze film en blog werd mede mogelijk gemaakt door Indoor Skydive Roosendaal.

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

16 thoughts on “BUCKET LIST #92 | Indoor skydiven (film!)

    1. Haha de houding is lastig, maar er kan je niks gebeuren! De instructeur heeft je goed vast 🙂

  1. Oh, zo vet om weer te zien! 😀
    Mijn vriend had een keer 5 sessies per persoon (voor twee personen) gewonnen bij 538 met een prijsvraag o.i.d. Ik vond het zó vet, echt niet normaal! Ik heb ook hoogtevrees maar daar had ik hierbij echt geen last van, het was zó leuk! Ik wil echt nog een keer, zeker als ik dit dan zie, haha! Fijn dat je het zo leuk vond!

  2. fantastisch dat je het gedaan hebt, heerlijk om te zien dat je je dromen en wensen echt probeert uit te laten komen…dat zouden meer mensen moeten doen, dan ziet de wereld er echt veel vrolijker uit…

  3. Het leek me altijd zo leuk, maar nu je zegt dat het best moeilijk is ga ik toch een beetje twijfelen… ben nogal een kluns en niet echt een held. :p Ik dacht trouwens altijd dat je gewoon helemaal los zou zijn, maar als je wordt vastgehouden lijkt het me toch minder leuk, ofzo… maar ja, als het echt best pittig is, MOET je waarschijnlijk wel vastgehouden worden, zeker als beginner.

    1. Aan het begin word je vastgehouden, daarna mag je ook wel los, als het lukt! Maar ik vond het best lastig en was er volgens mij niet zo goed in, daarom hield hij me vast denk ik 😉 Maar dat vond ik niet erg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.