BUCKET LIST | Vandaag ga ik zelf vliegen!

Als je dit leest, ben ik mijn tweede droom van 2014 aan het verwezenlijken! (Dit was de eerste.) En het is nog maar januari! Dat gaat goed, dat gaat lekker! En nu zijn jullie natuurlijk allemaal heel nieuwsgierig naar wat ik ga doen. (Of niet, als je de sidebar een beetje in de gaten houdt)… Vandaag ga ik *tromgeroffel* zelf vliegen! In zo’n super cool vet gaaf niet te geloven geweldig klein motorvliegtuigje! Tenminste, dat is de bedoeling.

Ik hoop ga ervan uit dat ik wel een begeleider heb en dat ik niet veel meer mag doen dan de knuppel vasthouden. En verder… heb ik eigenlijk geen idee wat er gaat gebeuren. Het gaat in ieder geval gebeuren op vliegveld Teuge én het duurt maar liefst 25 minuten. Ik kan niet wachten en heb er zóveel zin in! Voor een live verslag moet je me even volgen op Instagram en ik hóóp dat ik daar mag filmen, want dat betekent dat mijn Youtubekanaal binnenkort live gaat en ik ook filmpjes ga plaatsen!

En deze dag wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door mijn allerliefste vriendje Geert, van wie ik dit geweldige cadeau voor mijn verjaardag kreeg.

EDIT: Ik word net gebeld door de vliegschool en de bewolking hangt te laag… Helaas, vandaag wordt er dus niét gevlogen. Maar… Ik ga zo meteen een andere afspraak inplannen!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

32 thoughts on “BUCKET LIST | Vandaag ga ik zelf vliegen!

  1. Ahh wat jammer dat het niet doorgaat! Maar wel echt ontzettend stoer dat je het gaat doen! Lijkt me heel eng, maar wel erg gaaf 😀 Hoop dat je snel een nieuwe afspraak kan maken!

    PS: doe je al mee met mijn winactie? (:

  2. Ik wilde al ‘veel plezier’ zeggen, maar het ziet ernaar uit dat je nog even moet wachten 😉 Hopelijk heb je op korte termijn een nieuwe afspraak kunnen maken 🙂

  3. Oh vete jammer! Hopelijk kan je snel een volgende afspraak inplannen 🙂 Heel dapper dat je dit doet, en zo mooi om je dromen waar te maken!

    1. Je kunt het zelf ook doen, hoor! Is helemaal niet zo duur als het lijkt 🙂 Geert kocht het via Groupon, daar komt ‘ie vast wel weer een keer op! En anders via henzelf.

  4. Ahh wat jammer dat het niet doorging, maar wat superleuk dat je dit gaat doen, juist omdat het een grote droom van je was!

  5. Wij hebben dat in 2012 gedaan ook in Teuge. Het was echt een super fantastische ervaring! geniet meid van het hele moment, want de tijd is zo om en daarna wil je nog een keer haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *