Bucket List #128 | De voorpagina van de krant halen

Het leek me super cool om een keer de voorpagina van de krant te halen, maar meestal zijn er maar een paar manieren om dat te bereiken:

  1. Erachter komen dat je verschrikkelijk goed kan acteren, zingen of de wetenschapper uithangen en (in willekeurige volgorde) een Oscar, Nobelprijs, de 3FM awards of Gouden Kalf winnen.
    Nou was Geert laatst te gast bij 3FM, maar veel verder dan dat zijn we niet gekomen.
  2. Een heldendaad verrichten. Een konijn uit het asiel halen telt daarbij niet mee. Je opa verhuizen ook niet.
  3. Iets heel erg doms doen. Nou moet ik zeggen dat dat inderdaad het punt was waar ik het meest voor in aanraking zou komen, maar hé, dat was het niet!

Zoals jullie weten, hebben Geert en ik een kinderboek geschreven en daarom lieten we – enthousiast als we zijn – wat persberichten uitgaan. Wist ik veel dat dat ook daadwerkelijk in de krant zou komen. SUPER LEUK! We haalden De Barneveldse krant, De Edese Post, Ede Stad, de Stad Tiel en nog een krant waarvan ik de naam ben vergeten (ik zou een slechte celebrity zijn). En het mooiste was: De Edese Post zette ons gewoon – BAM – op de voorkant van de krant!

En zo kwam het dat ik (onverwachts maar zeker) dit punt van mijn bucket list af kon strepen. O ja, en ons boek is ook te koop, hè? Dat jullie het weten.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “Bucket List #128 | De voorpagina van de krant halen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.