BUCKET LIST #85 | Een yoga les volgen

yoga

Lisan en ik deden even wijs tijdens onze picknick op de Posbank

Ik volg en ken aardig wat mensen die aan yoga doen en elke keer als ik zo’n mooie yogafoto op Instagram voorbij zie komen, denk ik: goh, dat zou ik ook weleens willen doen. Verder dan wat youtubefilmpjes op m’n matje was ik alleen nog niet gekomen. Maar nu één van mijn beste vriendinnen Lisan zelf yogalessen is gaan geven, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Vorige week woensdag begon haar eerste les en Geert & ik besloten dat we haar niet alleen mentaal gingen ondersteunen, maar ook in de praktijk. Yoga dus! O jee…

Stijve Hork en co sprongen om 8.30 uur in de auto voor een lekkere ochtend yogasessie. We hadden geen idee wat we konden verwachten en na dat meditatie gebeuren van vorig jaar wist ik dat ik zo ongeveer álles kon verwachten. Ik had van tevoren nog even alle yoga poses die ik ken in mijn hoofd doorgenomen. Ik kwam niet verder dan een downward facing dog, de cobra en een child’s pose en die ken ik alleen maar door Blogilates en de krachttraining lessen op mijn dansschool. Ik hoopte maar dat er niet al teveel ervaren yogi’s bij zouden zijn… (En ja, ik moet nog altijd aan Yoki drink denken als ik dat schrijf).

Door de regen stapten we als twee verzopen katjes naar binnen bij Belmani (in Oosterbeek). Lisan zat al klaar op haar matje, met een kopje thee in haar handen en de meest awesome sportbroek ooit aan. Snel schoven we bij de rest van de mensen aan. Ik voelde me een tikkeltje overdressed in mijn korte sportkleding toen ik erachter kwam dat iedereen een joggingbroek en een trui aan had, maar hé, ik wist nog steeds niet hoe actief de les ging worden, dus ik had me op alles voorbereid. Het bleek dat iedereen beginner was (godzijdank), dus Lisan besloot er een beginnersles van te maken. Het werd een soort combinatie tussen yoga-oefeningen en rustig ademhalen en ontspannen. Super lekker voor de vroege ochtend! Lisan gaf steeds aan hoe je een oefening makkelijker of moeilijker kon maken en voelde me ineens een halve yogi toen bleek dat ik makkelijk mee kon komen.

De conclusie? Lisan doet het hartstikke goed en ik ben super trots op haar! Hallo, haar droom is om fulltime yogalessen te geven en nu is ze gewoon begonnen! Dus, als je nog op zoek bent naar een leuke yogales en ook nog een beetje wil ontspannen: Lisan geeft elke woensdagochtend van 9:00-10:15 uur yoga bij Belmani in Oosterbeek! Inschrijven kan via haar site en een proefles is gratis!

*einde reclamepraatje voor m’n lieve vriendinnetje*

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

5 thoughts on “BUCKET LIST #85 | Een yoga les volgen

  1. Leuuuk! Ik ben nu allerlei lessen aan het uitproberen dus wie weet hihi, net begonnen met de opleiding ook. Vind het zo spannend allemaal, en leer zoveel. Ga je meer yoga doen?

    1. Ah super leuk! Als jij ook net met de opleiding begonnen bent, zou ik zéker eens bij Lisan gaan kijken 🙂 Ik weet nog niet of ik meer met yoga ga doen. Vind het wel leuk, maar ben al zo druk met paaldansen en krachttraining op de dansstudio! 😀 Misschien af en toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.