Mijn Bucket List

Hieronder zie je mijn Bucket List met grote en kleine dromen. Niet voor later, maar voor NU!
Want waarom zou je wachten met het verwezenlijken van je dromen als het ook nú kan? Je leeft maar één keer…

De vetste punten die ik heb afgestreept:

Mijn hele bucket list

36 thoughts on “Mijn Bucket List

  1. Ik snap wat je bedoelt, maar er is niemand die naar je staart of kijkt in de sauna. Ik vind naakt in de sauna relaxter dan in bikini aan het zwembad/strand.. Maar, dat is natuurlijk heel persoonlijk!

  2. Ik hoor het vaker, dus er zal ongetwijfeld wat in zitten 🙂 Ooit ga ik het toch eens proberen!

 1. Bucket List? Dingen die je nog wilt doen in je leven? Hoe oud ben je dan? Of -sorry dat ik het zo grof vraag- ben je terminaal?

  1. Ik ben 22 jaar en voor zover ik weet niet ziek, gelukkig. Maar ik weet niet wat er morgen gaat gebeuren en vind het leuk om lijstjes te maken en hiermee bezig te zijn.

 2. Veel dingen staan ook op mijn lijstje, alle reis dingen eigenlijk en het schrijven van een bestseller en een kinderboek. (dus ook het uitgeven van een boek). Heel leuk dit!

 3. Leuk! Ik heb zelf ook een bucket list en zat erover te denken of ik erover wilde schrijven op mijn blog. Erg leuk dat jij dit doet, zal je gaan volgen. 🙂

 4. Superleuke lijst! Wel staat flyboarden er 2x in (38&98). Het lijkt alsof je al best veel van je lijst gedaan hebt, heel tof ^^

 5. Wat leuk! Kan zelf ook al veel afstrepen door mijn wereldreis haha. Maar even voor mijn idee… parachute springen en skydiven is toch hetzelfde?! Ik ben wezen skydiven… en op zijn nederlands is dat gewoon parachute springen 🙂

  1. Officieel is er wel een verschil! Namelijk dat je bij skydiven ook een langere vrije val maakt 🙂

 6. Heel leuke bucket list! Ik vroeg me alleen af hoe jij dit in elkaar hebt gezet (ik bedoel dan met foto’s en site technisch) Het ziet er namelijk erg mooi uit! En ook heel leuk dat je er foto’s bij doet!

  1. Dank je wel, Dimitri! Ik heb ook even op jouw site zitten neuzen, ook heel mooi! Wat een toffe dingen heb je allemaal al gedaan!

 7. Ooh wat een leuk idee! Ik hou zelf ook enorm van lijstjes en heb ook nog vele dingen die erop staan.
  Misschien deel ik mijn bucket list ook wel eens op mijn blog 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.