BYE BYE BUIKJE #3 | Hoe ging week drie?

En ook week drie kunnen we doorstrepen. Wauw, wat gaat de tijd snel! Wil je ook meedoen? Dat kan natuurlijk alsnog. Meld je aan voor de Facebookgroep en doe mee met de challenge: 6 weken niet wegen. Meer informatie vind je in deze blog. Tijd voor update drie!

Hoe ging het?

Damn, wat heb ik deze week raar avond gegeten… Niet normaal! Koken? Wat is dat?! En het stomme is dat ik het eigenlijk zelf ook nauwelijks in de hand had. Eén keer aten we mee op een bruiloft. Eén besloten we Chinees te halen, waar we vervolgens meteen 2 avonden van konden eten. En dan gingen we nog twee keer onverwachts uiteten en was er voor mij eigenlijk telkens maar één keuze in de restaurants vanwege allergieën. Oh, en waarom krijg je daar nooit een fatsoenlijke portie groenten bij?!

Ik heb er heerlijk van genoten, hoor! (Voorwaarde van Bye Bye Buikje: áls je ‘slecht’ eet, geniet er dan van!) Maar deze week verlang ik wel weer naar iets meer normáál eten.

Gelukkig heb ik wel redelijk wat kunnen sporten, weer max. 2 jokers gegeten en waren de meeste tussendoortjes wel gezond.

Ik voel me goed, heb het idee dat je er steeds ietsjes meer van ziet (of eigenlijk: juist minder dus, haha) en ben helemaal klaar voor week vier!

Eet- en sportdagboek

Ik eet zoveel mogelijk volgens de methode van Bodieboost, maar kan me niet helemaal aan die richtlijnen houden vanwege mijn vele voedselallergieën. Dat is ook de reden dat mijn eetdagboek er op sommige punten wat eentonig uitziet.

Zondag

We filmen vandaag een bruiloft! Ik ontbijt met een bakje soja yoghurt, een banaan, wat lijnzaad, zonnebloempitten, chiazaad en wat rozijntjes. Als lunch eet ik twee boterhammetjes met kipfilet. Tussendoor eet ik drie rijstwafels met appelstroop. We dineren op de bruiloft; ik krijg een aangepast allergieën-pakket (lief!): een half stukje kabeljauw, een handje friet met ketchup en een paar stukjes gegrilde groenten. Als we ’s avonds thuis komen, hebben we weer honger: ik snack nog een kroketje.

Sport:

Maandag

Ik ontbijt met mijn standaard ontbijtje. Als lunch neem ik twee boterhammen met sla en twee gebakken eitjes. Tussendoor drink ik een smoothie van banaan, bevroren aardbeien en een scheutje kokoswater. ’s Avonds eet ik aardappeltjes uit de Airfryer met salade en een soort hamburger (geen idee hoe het heet, haha). Na het sporten heb ik trek en neem ik nog een bakje sojayoghurt met wat rozijntjes en zonnebloempitten.

Sport: Een uur fitness

Dinsdag

Ik ontbijt wederom met mijn standaardontbijtje. Tussendoor neem ik een banaan. Als lunch eet ik twee boterhammen met pesto en tonijn. Daarna zoek ik op wat er eigenlijk in pesto zit en kom ik erachter dat dat heeeulemaal niet zo gezond is. Oeps. Tussendoor neem ik een kopje bouillon. ’s Avonds besluiten we weer eens chinees te halen; nasi met babi pangang.

Sport: 2 km wandelen

Woensdag

Ik ontbijt natuurlijk weer met hetzelfde. Vrienden van ons nemen de lunch mee. Ik eet twee volkoren broodjes; één met kipfilet en één met hagelslag (foei). Tussendoor neem ik druiven. ’s Avonds eten we restjes: rijst met nasi en drie mini stukjes babi pangang. Daarna snack ik mijn eerste joker: chippies! (Wat anders?)

Sport:

Donderdag

Ik begin met mijn standaard ontbijt. Tussendoor neem ik een half bakje druiven. Als lunch eet ik twee boterhammen met kaas en een beetje mosterd. Tussendoor neem ik snacktomaatjes en een klein stukje kaas. ’s Avonds gaan we uiteten met mijn schoonouders, maar in het pannenkoekenrestaurant hebben ze alleen frietjes met een kroket als optie voor mij (i.v.m. allergieën). Die neem ik dus lekker! Helaas voel ik me niet zo lekker na de frietjes. Dat had ik gisteren na de chips ook al. Ben ik nu soms ook allergisch voor ongezond eten?! Haha!

Sport:

Vrijdag

Als ontbijt neem ik natuurlijk weer het standaard verhaal. Met de lunch eet ik twee tosti’s met kaas en kalkoenfilet. Na het hardlopen drink ik een smoothie van banaan, bosvruchten en een beetje sojamelk. We dineren met pasta met zelfgemaakte tomatensaus en groenten. ’s Avonds snack ik nog een mixje van pinda’s en rozijnen.

Sport: Halfuur hardlopen (3,3 km)

Zaterdag

Ik eet mijn standaard ontbijt. Als lunch eet ik drie boterhammen met carpaccio en wat snoeptomaatjes. Tussendoor snack ik drie kaasstengeltjes (foei, 1 max 2 regel). ’s Avonds gaan we alweer onverwachts uiteten met de schoonfamilie en neem ik friet met biefstuk. ’s Avonds eet ik op een verjaardag nog wat stukjes komkommer.

Sport: 40 baantjes zwemmen (25 m bad)

Hoe ging week drie bij jullie?
Vergeet je niet aan te melden voor de Facebookgroep!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

3 thoughts on “BYE BYE BUIKJE #3 | Hoe ging week drie?

    1. Ja, dat probeer ik wel te doen. Ik ben niet sportief aangelegd, dus zo probeer ik het leuk te houden 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.