BYE BYE BUIKJE | Bedankt voor de goodiebag!

De laatste stappen voor Bye Bye Buikje worden uitgevoerd: ik ben druk bezig met het versturen van de goodiebag. Een aantal deelnemers hebben ‘m al ontvangen, maar mijn mailprogramma wil even niet meer meewerken (misschien heeft ‘ie even rust nodig), dus ik ga zo weer verder. Maar… een goodiebag kan niet gemaakt worden zonder de hulp van een heleboel lieve bedrijven. Daarom nog even een bedank-artikel. Neem ook vooral een kijkje bij hun producten, ze zijn het meer dan waard.

Hipvoordeheb.nl is een heel leuke webshop met kleding, schoenen, tassen, sieraden en nog veel meer. Alles wat hip is, hebben ze in hun digitale huis. Als je afgevallen bent, kun je wel wat nieuwe kleding gebruiken en daarom geeft Hip voor de heb de deelnemers 20% korting!

Binnenkort komt er een review online over één van hun producten, maar aan deelnemers van Bye Bye Buikje gaf Salon Bellissima alvast 20% korting. Voor meer informatie over hun diensten en producten neem je een kijkje op hun website.

Beter Bio schenkt BBB-deelnemers extra winkeltegoed. Tijdens BBB reviewde ik ook een Beter Bio freshbox, waar ik erg enthousiast over was! Ook interesse in zo’n lekkere foodbox? Neem eens een kijkje op hun website.

Ook van Hello Fresh heb ik een foodbox gereviewed waar ik erg enthousiast over was. Het merk geeft deelnemers korting op een flexibel lidmaatschap op bepaalde foodboxen. Bedankt! Ook interesse? Neem een kijkje op hun website!

Waterflessenwinkel geeft korting op hun Ohyo drinkflessen én op hun nieuwe product: Made Sustained! Ik reviewde al eerder producten uit deze webshop en was heel tevreden. Neem zeker eens een kijkje op hun website!

Eén van jullie mag ik blij gaan maken met een vriendinnenmiddag shoppen met een personal shopper, aangeboden door jouwshopper.nl. Super leuk natuurlijk! Ik loot eerlijk onder de deelnemers die hun streefgewicht gehaald hebben. Als je gewonnen hebt, krijg je een mailtje van mij.

Ik wil alle merken en bedrijven héél hartelijk bedanken voor hun toevoeging aan de goodiebag. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om de deelnemers optimaal te stimuleren!

En deelnemers, jullie ook super bedankt! ‘Bye Bye Buikje’ was een groter succes dan ik ooit had durven dromen en ik krijg nog altijd super leuke mails van jullie. Ik hoop dat ik jullie een beetje gestimuleerd heb (aan jullie mails te zien wel, geweldig!), maar vergeet niet: f*ck het getal op de weegschaal en lang leven ons gezonde lichaam!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “BYE BYE BUIKJE | Bedankt voor de goodiebag!

    1. Nee, Whitney, ik had alle deelnemers opgeschreven en je kon je maanden geleden al aanmelden 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.