Cafeïne-shot: Fifty Shades of Grey… veroorzaakt een echtscheiding

Goed, ik heb nog geen seksscene gelezen (zo ver ben ik nog niet), maar één ding kan ik al wel zeggen: de Fifty Shades of Grey boeken zijn LEUK! Tot nu toe is het gewoon een heerlijke chicklit vol blunders en andere gekkigheden die vrouwen bezig houden. En dat is wel aan mij besteed. Of ik de SM-scènes ook kan waarderen vraag ik me af, maar toch.

Mijn vriendinnen geven aan dat het lezen van Fifty Shades of Grey wel effect heeft op je seksleven. In positieve zin, welteverstaan, want je schijnt ineens veel meer zin te hebben in een woeste stoeipartij. Arme mannen (kuch).

Maar… de boeken hebben ook al gezorgd voor een echtscheiding! En ik vermoed dat dit niet de laatste zal zijn. De vrouw in kwestie schafte de boeken aan om haar seksleven wat meer pit te geven, maar helaas bereikte ze het tegenovergestelde effect. Manlief vond het niet heel grappig dat ze de mamaporno aan het lezen was. Resultaat? De vrouw vroeg een echtscheiding aan. “Het komt allemaal door die rotte boeken!” aldus de man.

Ik vrees dat het niet het laatste stel zal zijn dat uit elkaar gaat wegens een ingekakt seksleven. Zo langzamerhand zijn het niet alleen meer de mannen die klagen over ‘saaie seks’, maar kunnen ook de vrouwen er wat van. Ach, en terecht.

Wat vinden jullie van de ophef die het boek veroorzaakt?

Follow my blog with Bloglovin

Bron: HLN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.