Cafeïne-shot: In de Linda.!

Linda.102 klein

Linda.102 reacties enzo klein

Van Sinterklaas kreeg ik een heel mooi cadeau afgelopen december: een halfjaar abonnement op mijn favoriete blad, Linda.! Daar ben ik die goeie ouwe grijsaard nog steeds dankbaar voor, want gisteren viel er alweer een mooie uitgave in de bus. Man, wat kan ik toch vrolijk worden van Linda. Alleen die vormgeving al! Kwijl! Na de editorial van Linda. blader ik altijd meteen door naar de column van Sylvia Witteman (zo.goed.) en daarna zijn de interviews aan de beurt. Ik ben zo blij dat ik voor dat blad heb mogen bloggen afgelopen zomer! En nu werd het nog mooier: m’n naam stond ik Linda.102 Home sweet home!

Elke maand staat er namelijk eenReacties enzo’-pagina in Linda. met meningen over het blad van de vorige maand. De vorige keer stond er een interview in met mijn held, André Rieu. Jazeker, ik kom er gewoon voor uit dat hij mijn held is. En wat was het interview fijn! Ik schreef dan ook een reactie op Linda.nl: “Door André Rieu ben ik op mijn vierde viool gaan spelen, en dat doe ik nog steeds. Wat een heerlijk interview.” 

En guess what? Mijn reactie werd er (met nog véél meer andere reacties) uitgepikt en is nu in de nieuwste Linda. te lezen. Hihi, da’s toch wel erg leuk! Ik kom het niet laten ‘m toch even met jullie te delen.

Zijn jullie ook zo gek op Linda.? Hebben jullie het nieuwste nummer ook al in huis?

One thought on “Cafeïne-shot: In de Linda.!

  1. Leuk; je bent ook echt een fan vanaf het eerste uur. Toen gaf hij nog een concert in de veilinghal in Geldermalsen; daar stond je dan vooraan bij het podium te dansen als enig kind (5 jaar) in de zaal.Ik zie je nog staan: schattig blauw rokje met witte stippen, die ging zo lekker wijduit als je rondjes draaide….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.