Cafeïne-shot: Keep calm. It’s nearly Christmas.

HIJ STAAAAAAAT! Echt waar. Hij staat écht. Onze kerstboom bedoel ik. En man, man, wat een werk was het. Ik ben er denk ik wel anderhalf uur mee bezig geweest. We hebben dan ook een triljoen ballen, slingers en lichtjes en ik ga door totdat ‘ie perfect is. Ik doe niet alleen aan ballen aan de buitenkant. Nee, een kerstboom is pas mooi als overal waar je kijkt balletjes hangen! Dus óók aan de binnenkant van de boom. En dan natuurlijk zo dat ‘ie ook weer niet een en al bal is. 

Het vergt dus nog best wat techniek, zo’n kerstboom optuigen. Vriendlief laat het dan ook met een gerust hart aan mij over. Wel zo veilig voor mijn humeur. (En dat van hem.) Maar het blijft natuurlijk niet alleen bij een kerstboom. Nee, er hangt ook een mooie, grote (lichtgevende!) ster voor het raam en er staan door het hele huis kerstspulletjes. Sneeuwpoppen, engeltjes, kaarsjes, lantaarns, nog meer kaarsjes, een gekke sneeuwvogel, rendieren. I LOVE IT!

Oké, oké, jullie worden nu natuurlijk super nieuwsgierig. Dat snap ik. Ik zal jullie snel foto’s laten zien, maar op dit moment is het pikkedonker en zie je niet zoveel. Daarbij komt dat ik nog niet helemaal klaar ben met de finishing touch, maar die is morgen weer aan de beurt. Ik had het namelijk ook nog keidruk met school. O, ja.

Maar hij staat. En hoe. Het middelpunt van de kamer. Zoals het hoort.

Staat ‘ie bij jullie al?

Follow my blog with Bloglovin

Foto: Pinterest

4 thoughts on “Cafeïne-shot: Keep calm. It’s nearly Christmas.

  1. Yep, hij staat, ik ga nu met ‘de rest’ aan de gang, kunnen daarna alle (7) dozen weer leeg terug naar de zolder: btw zou het erfelijk zijn??

    1. Ik hoop het niet! Zo groot is onze berging niet. Wij hebben nu 2 dozen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *