Cafeïne-shot: Mariekevanwoesik.nl WEBSHOP!

Misschien had je het al gezien en anders zie je het nu: Mariekevanwoesik.nl heeft nu ook een eigen webshop! Hoe gaaf is dat?! Je vindt ‘m bovenaan in de menubalk en je kunt er ál mijn boeken kopen. Joehoe! Tot nu toe is dat er natuurlijk nog maar één, maar het zullen er snel (héél snel, sssst) meer zijn!

Even voor de duidelijkheid: ik ga mijn boeken niet zelf verkopen. Nee, mijn webshop is eigenlijk van Bol.com. Ik maak het je alleen maar héél gemakkelijk door mijn boeken te ‘verkopen’ in mijn eigen webshop. Je betaalt het boek dus niet aan mij, maar aan Bol.com.

Veilig winkelen
Je weet dus ook zeker dat je veilig kunt winkelen in mijn webshop. Alles gaat namelijk via Bol.com. Meer informatie over algemene verkoopwaarden? Kijk dan onder in de balk van mijn webshop.

Klantenservice
Heb je een vraag of een klacht? Dan moet je niet mij, maar de klantenservice van Bol.com mailen. Ik heb namelijk eigenlijk niks te maken met de webshop zelf. Ik bied mijn boeken alleen (via Bol.com) aan op mijn site. Ik kan je dus niet helpen, want ik weet net zoveel als jij: niks.

Dus, waar wacht je nog op? WINKELEN JIJ! Of heb je m’n boek al? Dan hoef je nog maar heel even te wachten op boek twee! Succes!

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “Cafeïne-shot: Mariekevanwoesik.nl WEBSHOP!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.