CHANGE THE WORLD | De leukste ECO lente mode!

ECO-mode
Nu ik bezig ben met Change The World let ik veel meer op dingen die milieubewust zijn. Op de website van OTTO viel me dan ook meteen de ECO-mode op. Om eerlijk te zijn dacht ik vroeger bij het woord ‘ECO-mode’ vooral aan saaie truitjes van biologisch dynamische geitenwol of iets dergelijks, maar sinds een tijdje weet ik dat dat onzin is. Je ziet steeds meer ECO-mode voorbij komen én terecht, want het is duurzaam én leuk. Waarom zou je gewone kleren kopen als je voor net zoveel geld iets leuks in de ECO-hoek kan vinden?

Kleurentest
Ik selecteerde alvast mijn favorieten voor je. Je ziet: ik ben toe aan een nieuwe lente-garderobe! Wat er deze lente helemaal in is? Ik heb geen flauw idee. Daar ben ik eigenlijk niet zo mee bezig. Ik vind mode wel erg leuk, maar volg vooral mijn eigen ‘stijlbijbel’, voor zo ver je het een ‘stijl’ kan noemen. Deze lente heb ik zin in frisse, vrolijke kleurtjes. Samen met mijn vriendin Nicole heb ik van de week een kleurentest gedaan om te kijken of we ‘warm’ of ‘koud’ zijn. We hingen eerst een warme, donkerrode trui om ons heen en daarna een koude, lichtblauwe. Wij allebei werden veel bleker van de lichtblauwe kleur en daarbij vielen oneffenheden veel meer op. Dat willen we natuurlijk niet! Wij zijn duidelijk ‘warm’.

Nu ik dat weet, wil ik gerichter gaan winkelen voor mijn lente-garderobe. Ik moet het vooral van de felle kleuren hebben en ga waarschijnlijk voor veel rood en zwart. O, en ik ga ook zéker in de ECO-hoek kijken! Hebben jullie nog meer kleurentips voor een warm persoon?

Prijzen:

 

 1. Witte top van Chillytime €12,99
 2. Bordeaux kleurig vest van AJC €24,99
 3. Bandeaujurk met bloemetjes van AJC €39,99
 4. Jurk van Laura Scott €46,99
 5. Sweatshirt met ribboorden van Laura Scott €39,99
 6. Kanten jurkje van AJC €39,99
 7. T-shirt met uilenprint van Chillytime €9,99
 8. Jeanstuinbruik van AJC €69,99
 9. Shirt met kanten inzet van Chillytime €14,99
 10. Top van Laura Scott €14,99

Lees mijn disclaimer

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

16 thoughts on “CHANGE THE WORLD | De leukste ECO lente mode!

 1. Oh, dit is wel tof. Ik verwacht eigenlijk altijd als er BIO of ECO staat dat het ook meteen reteduur is, maar dat valt dus reuze mee. Hier ga ik zeker naar kijken. Ik merk trouwens ook dat ik veel bewuster overal naar kijk en ook bewuster koop door die challenge! Leuk! Ik word er helemaal enthousiast van!

 2. Wat een leuke dingen! Ik dacht ook altijd dat het veel duurder was, haha. Wel jammer dat ze het vooral op internet verkopen, dan heb je ook weer die verzendkosten en zo..

 3. Je moet t merk ‘BANNOU’ van I Love Vintage eens checken 🙂 ik heb er twee rokjes van! Is ook eco fashion. Wel met eenprijskaartje… but I love it 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.