CHRISTMAS PRESENTS | Win ‘Laat me jou zijn’ van Petra Kruijt!

laat-me-jou-zijn

Vandaag is het Kerst én ben ik jarig! Redenen genoeg om een cadeautje weg te geven dus. Petra Kruijt heeft een nieuw boek uitgebracht en laat ik daar nou 2 exemplaren van weg mogen geven!

In Laat me jou zijn is Susan klaar met haar leven. Ze zegt haar baan op, verbreekt haar relatie en boekt een enkeltje San Francisco. Eenmaal daar doet ze alles wat ‘niet Susan is’. Ze slaapt in een hostel, zoekt expres niet naar een nieuwe baan en vertrekt impulsief met haar nieuwe vrienden op vakantie.

Op hetzelfde moment neemt haar zus Lisan Susans leven min of meer over. Lisan woont in het oude huis van Susan, omdat Susan het niet aan een vreemde wilde verhuren en mag Susans baan overnemen. Zonder dat ze het doorheeft, neemt ze langzaam haar hele leven over! Maar ja, hoe lang gaat dat goed?

Winnen?

 1. Like de Facebookpagina van de uitgever Zomer&Keuning
 2. Like de Facebookpagina van Mariekevanwoesik.nl
 3. Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin je iets leuks schrijft.

Je kunt meedoen tot en met 1 januari. Op 2 januari mail ik persoonlijk naar de winnaars. Succes!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

13 thoughts on “CHRISTMAS PRESENTS | Win ‘Laat me jou zijn’ van Petra Kruijt!

 1. Wauw, jarig met kerst! Gezellig! Van harte gefeliciteerd! Maak er een hele toffe dag van! (Dat boek sla ik even over. Klinkt superleuk, maar boeken eindigen bij mij tegenwoordig onder een dikke laag stof. Das niet de bedoeling van zo’n leuke winactie!)

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Lijkt me leuk om tijdens deze feestelijke dagen jarig te zijn! Hoop dat je een fijne dag hebt gehad met familie en vrienden om je heen! Mijn boek is bijna uit en het zou een mooi kadootje zijn om daarna dit boek te kunnen lezen! X

 3. Ik hoop dat iedereen een leuke kerst heeft gehad! Heb even tijdens de kerst mijn laptop gelaten voor wat het is maar nu weer lekker blogs aan het lezen. Heb gelijk even de facebookpagina van de uitgeverij geliked (die van jou volgde ik al een tijdje). En terwijl ik dit stukje las kreeg ik ineens ontzettende zin om naar San Francisco te gaan, haha.

 4. Tijdens de Kerst heb ik je blogs even gemist, maar je verjaardag gelukkig niet, want ik kon je via instagram feliciteren ;). Nu zie ik ineens dat je ontzettend leuke winacties hebt lopen! Hopelijk ben je met je verjaardag ook goed verwend, en ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe huis-updates! Ik heb de facebook-pagina van Zomer&Keuning geliked, want ik doe graag mee aan de winactie. Ik heb namelijk al veel goede dingen gelezen over dit boek!

 5. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag…beetje laat, maar komt uit een goed hart 😉

  Laat me jou zijn lijkt me een fantastisch boek. Kan ik eindelijk wegdromen met een zus die ik in werkelijkheid niet heb, maar wel altijd al wilde hebben. Lijkt me super gaaf om dit boek te mogen winnen.
  Dus doe heel graag mee met deze winactie. Heb al diverse keren meegedaan met acties voor dit boek, maar tot nu toe niet gewonnen 🙁 Misschien heb ik nu meer geluk 😉

  Ik wens je een mooi, gezond, gelukkig en liefdevol 2015 met heel veel warmte 😉

 6. Hoii!!
  Ahh supergezellig jarig met kerst!! Gefeliciteerd nog! Een beetje laat maar beter laat dan nooit hè

 7. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke actie op je blog.
  Tijd geleden dit boek aangevraagd als recensie exemplaar maar waarschijnlijk vond de postsorteerder of postbode dit boek ook heel leuk want ondanks dat ik zeker weet dat het boek naar mij verstuurd is, dit boek never nooit ontvangen. Maar nu maak ik met deze actie weer een kansje, wie weet….

 8. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Alvast een mooie jaarwisseling en een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

 9. Geluk zit voor mij in een klein boekje.
  Daarmee kruip ik in een hoekje.
  Als kind kon ik al urenlang lezen.
  Daar werd ik door de juf om geprezen.
  Soms ga ik twee keer in de week
  Naar de plaatselijke bibliotheek.
  Als het regent zit ik lekker binnen
  En kan ik aan een nieuw boek beginnen.
  Nu hoop ik dit boek te mogen lezen,
  dan heb ik komende wintermaanden niks te vrezen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.