De beste reistips van Lonely Planet!

Deze week lag er een leuk pakketje in de brievenbus. Nou ja, pakketje, het was een groot pak! Met daarop de sticker: ‘uw brievenbus is te klein’. De humor: er kwam dus een heel klein boekje uit! Namelijk een kleine reisgids van Lonely Planet: Beste reistips, informatie en adviezen van experts. Ik begon natuurlijk gelijk met lezen!

Na het lezen van het persbericht had ik een mooi salontafelboek verwacht, maar het boekje is ongeveer zo groot als mijn hand. Ook wel weer handig, want zo kun je ‘m meenemen op reis. Het is een boekje met 50 reistips, op elke pagina één. Naast elke reistip staat een leuke illustratie en aan het einde van het boekje vind je nog wat handige lijstjes. Volgens het voorwoord probeerde de auteur juist niét voor de hand liggende tips te beschrijven en dat vind ik goed gelukt!

Er staan heel handige tips in en zeker ook dingen die ik nog niet wist. Denk aan handige reis-apps, wanneer je het beste je vliegticket kunt boeken, de meest gebruikte oplichttrucs of hoe je kunt profiteren van het regenseizoen. Beste reistips is gewoon een lekker doorbladerboekje met goede tips voor elke reiziger. Zeker ook geschikt als leuk cadeautje!

[bol_product_links block_id=”bol_5576d3bd0fadb_selected-products” products=”9200000040681467″ name=”Beste reistips” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

4 thoughts on “De beste reistips van Lonely Planet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.